Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Roxana Bageac, prim-solista Teatrului „Oleg Danovski” din Constanța, a murit cu o zi înainte de a împlini 36 de ani

Roxana Bageac, prim-solista Teatrului „Oleg Danovski” din Constanța, a murit cu o zi înainte de a împlini 36 de ani

Un articol de: - 15 Sep 2015, 14:39
Roxana Bageac, prim-solista Teatrului „Oleg Danovski” din Constanța, a murit cu o zi înainte de a împlini 36 de ani Foto: tnobconstanta.ro Eveniment
Roxana Bageac, prim-solista Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”,  a murit cu o zi înainte de a împlini 36 de ani, după o luptă îndelungată cu o boală necruțătoare, informează Realitatea TV.

Cariera sa a fost una plină de succes. A absolvit Liceul de Arte Dimitrie Cuclin din Galați în 1999 și Facultatea de Arte, din Constanța, secția Canto, în 2004. În perioada 1999-2001 a fost corist la Filarmonica Marea Neagră, iar apoi, până în 2004, la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski.

Din 2004 a devenit artist liric la Teatrul Național de Operă și Balet  din Constanța, iar din 2006 a fost solist în cadrul aceleiași instituții.

Pagina de Facebook a artistei este plină de mesajele colegilor și prietenilor îndurerați de vestea tragică.

"R.I.P - Draga noastra draga , draga Liu , draga Violetta , draga Roxana ! Domnul nu a mai avut rabdare ... te-a chemat in Ceruri , sa fii tu Craiasa in Corul Ingerilor , iar pe noi , ne-a lasat aici , sa-ti ducem dorul , suflet nobil , mai tristi , mai goi si mai saraci ! Ne vei veghea de acolo , de Sus iar noi ne vom aminti mereu cu drag despre prietenia , frumusetea si mai ales despre talentul si profesionalismul tau inegalabil ! Multumim ca ai existat , Roxi !Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in Pace , intr-o Vesnicie de Liniste si Lumina ! Adio , draga noastra draga ! Dormi in Pace !", a fost mesajul colegilor de pe pagina teatrului "Oleg Danovski".