?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Roxana Iliescu îşi încheie, duminică, colaborarea cu postul de ştiri B1 TV

Roxana Iliescu îşi încheie, duminică, colaborarea cu postul de ştiri B1 TV

Un articol de: B1 TV - 07 Sep 2012, 21:02
Eveniment

În această duminică, Roxana Iliescu îşi încheie colaborarea cu postul B1 TV, deoarece politica editorială a B1 TV, axată pe ştiri şi emisiuni de analiză şi dezbatere, nu se mai potriveşte cu formatul «Monden B1». 

Parteneriatul de succes al Roxanei cu postul în care s-a modelat ca om de televiziune ia sfârşit după 12 ani în care a contribuit la creşterea unor formate cu priză la public ca «6! Vine presa», «Săptămâna mondenă» şi «Monden B1», cel mai recent şi ultimul proiect al său la B1 TV.

"În această duminică, închei un drum lung de 12 ani, frumos şi plin de experienţe senzaţionale. Am crescut împreună cu staţia şi m-am format ca om de televiziune aici. M-am identificat atât în suflet, cât şi în percepţia publicului cu B1 TV, prin intermediul B1 TV am cunoscut toate personalităţile marcante din adevărata lume mondenă şi pentru asta le voi fi mereu recunoscătoare tuturor şefilor pe care i-am avut de-a lungul celor 12 ani, care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit în tot ceea ce am dorit să realizez. 

În acest moment, însă, drumurile noastre se despart firesc, noua poziţionare a postului - staţie de ştiri, cu un succes din ce în ce mai mare, nemaipotrivindu-se cu genul de emisiuni cu care eu rezonez şi pot face performanţă.

Voi fi, însă, mereu încântată să le urmăresc evoluţia colegilor mei din echipa de ştiri. Şi, nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc publicului pe care l-am simţit mereu alături. Aşa că... Rămâneţi pe Calea Victoriei şi... în sufletul meu!


Colegii îi mulţumesc Roxanei Iliescu pentru colaborarea profesională de excepţie, pentru calitatea umană şi îi urează succes în viitoarele proiecte.         

În fiecare sâmbătă şi duminică, pe intervalul orar în care se difuza producţia «Monden B1», 10.00 – 12.00, este programat «Weekend B1», moderat de Mihai Jurca.

Citeşte mai multe despre:   B1 TV
 
 
 
Loading...