Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Deranjată de serialul 'Cernobîl' făcut de HBO, Rusia va lansa propria sa versiune 'patriotică'

Deranjată de serialul 'Cernobîl' făcut de HBO, Rusia va lansa propria sa versiune 'patriotică'

Un articol de: Redacția B1.ro - 10 Iun 2019, 20:41
Deranjată de serialul 'Cernobîl' făcut de HBO, Rusia va lansa propria sa versiune 'patriotică' Sursă foto: IMDB Eveniment

Deranjată de modul în care explozia reactorului de la Cernobîl din 1986 este relatată de HBO, un post de televiziune rusesc va filma propria sa versiune, în care accentul se va pune pe urmărirea unui agent al CIA, relatează Hollywood Reporter.

Versiunea rusească va fi filmată de NTV, un post de televiziune înfiinţat de oligarhul rus Vladimir Gusinsky şi deţinut de Gazprom Media (deţinută de compania energetică de stat Gazprom). Acesta urmând a fi răspunsul Federaţiei Ruse la modul în care HBO a prezentat reacţia dezastruoasă a autorităţilor sovietice la explozia reactorului nuclear.

Bugetul pentru noua producţie nu a fost dezvăluit, însă Ministerul Culturii rus ar fi acordat deja aproximativ 460.000 de dolari.

Iar filmul se va concentra pe un grup de agenţi KGB, care se află pe urmele unui agent CIA, infiltrat ca spion în centrala nucleară de la Cernobîl.

În momentul de faţă, producţia "Cernobîl" a companiei HBO este cea mai bine notată producţie pe IMDB de până acum, având o notă de 9,7. Ea se află până și în fața producției "Game of Thrones".