Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ABSOLUT ȘOCANT! Nu te-ai fi gândit niciodată la modul BIZAR în care fac SEX rușii din regiunea Kamceatka!

ABSOLUT ȘOCANT! Nu te-ai fi gândit niciodată la modul BIZAR în care fac SEX rușii din regiunea Kamceatka!

Un articol de: B1.ro - 24 Ian 2020, 12:59
ABSOLUT ȘOCANT! Nu te-ai fi gândit niciodată la modul BIZAR în care fac SEX rușii din regiunea Kamceatka! Eveniment

Rușii din Kamceatka sunt renumiți pentru renunțarea voluntară la inhibiții. Nonconformismul lor este recunoscut de secole. Nici atunci când vine vorba de sex, aceștia nu au rețineri.

HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A ÎNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATĂ FENOMENAL! (GALERIE FOTO)

În nordul peninsulei Kamceatka, tradiția micilor comunități aparținând tribului Koriak, cere că orice musafir onorabil, poposit într-o familie la fel de onorabilă, să fie servit de gazdă cu ceai firbinte și cu soția gazdei. Bineînțeles, și în acest caz refuzul echivalează cu o jignire impardonabilă, potrivit kanald.ro.

ADIO, TEO TRANDAFIR! FANII SUNT DEVASTAȚI! BURSUCU' A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Dacă, după un an de la asemenea eveniment, în familie se naște un copil voinic, nu numai familia, dar și vecinii sărbătoresc evenimentul și îl felicita pe fericitul soț care i-a ales soției sale o aventură atât de strălucită.

ȘOC ÎN ROMÂNIA: SOȚII CEAUȘESCU AU FOST DEZGROPAȚI! LEGIȘTII AU RĂMAS INTERZIȘI CÂND AU VĂZUT CE AVEA ÎN GURĂ NEVASTA DICTATORULUI

În familiile din Kamceatka se nasc mulți bebeluși debili, ceea ce nu este un secret. Mortalitatea infantilă este la un nivel foarte ridicat. Potrivit tradiției, tatăl este cel vinovat pentru că se petrec astfel de anomalii. Nu o să-ți vină să crezi când vei citi care este motivul: datina lor spune că bebelușii se fac mult mai voinici și mai sănătoși dacă, la nașterea lor, au pus umărul mai mulți tati. Te-ai fi gândit la așa ceva?

Citeşte mai multe despre:   Kamceatka