Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment S-a dat startul distracției cu ocazia minivacanței de 1 Mai! Turiştii au făcut noapte albă în cluburile de pe litoral, iar pe plajă atmosfera a fost incendiară (VIDEO)

S-a dat startul distracției cu ocazia minivacanței de 1 Mai! Turiştii au făcut noapte albă în cluburile de pe litoral, iar pe plajă atmosfera a fost incendiară (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Apr 2017, 11:45
Eveniment

S-a dat startul la distracție cu ocazia minivacanței de 1 Mai! Turiştii au făcut noapte albă în cluburile de pe litoral, dar şi pe plajă, unde atmosfera a fost una incendiară.

Corturile au fost întinse pe nisipul din Vama Veche, iar petrecerile au început. Vamaioții s-au bucurat de o primă zi de vacanţă superba, cu soare si au făcut chiar şi baie în mare. 40 de mii de turiști sunt așteptați zilele acestea pe litoral.

Distracţia de pe plajă s-a mutat în cluburi odată cu căderea nopţii. La Mamaia, petrecăreţii au încins atmosfera.

Unii dintre turişti au ajuns de la bal, la spital.

O tânără a fost luată cu targa direct de pe plajă, după ce a băut în exces și a leșinat. Prietenii fetei au sunat la 112, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța a preluat-o pe petrecăreață și a transportat-o la spital.

S-a dat startul distracției cu ocazia minivacanței de 1 Mai! Turiştii au făcut noapte albă în cluburile de pe litoral, iar pe plajă atmosfera a fost incendiară

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Distracţia a început pentru turişti încă de când soarele era pe cer.

În Vama Veche, petrecăreţii au mers pe plajă iar cum vremea a fost deosebit de caldă au facut și prima baie în mare. Alţii au ales să se racoreasca la terasele de malul mării.

Mulţi au furat startul minivacanţei. Primele corturi au aparut în Vamă încă de zilele trecute.

În Mamaia cei care au adrenalina în sânge n-au mai avut răbdare până la începerea sezonului şi au dat stratul sporturilor extreme. Mulţi au venit in special pentru kite.

Cele mai fierbinți puncte vor fi însă cluburile. Încă două nopţi de distracţie îi aşteaptă pe petrecăreţi.

Marea este destinatia favorita a tinerilor de 1 mai. Potrivit statisticilor, 3 din 5 români vor fi liberi în această perioadă.

Citeşte mai multe despre:   cluburi,   1 mai,   litoral,   tineri
 
Loading...