Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment S-A SINUCIS! VESTEA care A ȘOCAT România! Mihai și-a pus CAPĂT ZILELOR

S-A SINUCIS! VESTEA care A ȘOCAT România! Mihai și-a pus CAPĂT ZILELOR

Un articol de: B1.ro - 12 Sep 2019, 14:17
Eveniment

Vestea care a i-a șocat pe toți! 

Mihai Cosmin Braiş, absolvent de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iași şi-a luat zilele chiar cu o zi înainte de a susţine licenţa, conform ziaruldeiasi.ro

Marţi seara, în jurul orei 19, poliţiştii au fost sunaţi de către un tânăr în vârstă de 26 de ani, care le-a spus că prietenul lui s-a spânzurat în pădure, în zona pârtiei de schi. 

Cel mai probabil, sinucigaşul i-a trimis un mesaj cu locul în care se afla, şi apoi acesta a anunţat poliţia. 

Un echipaj de poliţie a mers în locul indicat, adică la baza pârtiei de schi de lângă Sărărie, în apropiere de şoseaua Ştefan cel Mare, şi l-a găsit pe băiat spânzurat de un copac cu o şufă metalică. 
„Poliţiştii au deschis un dosar penal în această cauză şi sunt efectuate cercetări. Corpul tânărului nu avea alte leziuni, şi a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Profesorii şi colegii îl descriu ca fiind un băiat respectuos, implicat şi în activităţi extracurriculare. Ultima oară au vorbit cu el marţi, în jurul prânzului, apoi nu s-au mai auzit la telefon tot restul zilei. Studenţii păstrau legătura fiindcă astăzi trebuiau să susţină examenul de licenţă, fiind în ultimul an de studiu la Farmacie, al V-lea, chiar dacă ceremonia de absolvire a fost în luna iunie.

Însă Mihai nu se afla în rândul celor care urmau să susţină examenul fiindcă nu s-a prezentat la examenul de practică şi, prin urmare, nu a putut intra nici în licenţă. 
„Mâine (n.r. - astăzi), colegii lui au examenul de licenţă, şi vă daţi seama că impactul este unul foarte mare. Era un copil bun, implicat, nu în fruntea clasamentului, dar asta nu înseamnă întotdeauna totul. Era la locul lui, liniştit, se implica în multe proiecte. Eu l-am cunoscut doar în relaţia student-profesor, şi l-am apreciat fiindcă era serios şi respectuos. Nici acum nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat, am sperat până în ultima clipă că poate a fost vorba doar de o tentativă şi poate fi salvat“, a declarat prof.dr. Lenuţa Profire, decan al Facultăţii de Farmacie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie.

 
 
 
Loading...