Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment S-au afișat rezultatele la evaluarea națională 2012! Urmează admiterea la liceu

S-au afișat rezultatele la evaluarea națională 2012! Urmează admiterea la liceu

Un articol de: - 30 Iun 2012, 14:07
S-au afișat rezultatele la evaluarea națională 2012! Urmează admiterea la liceu Foto: gazetanord-vest.ro Eveniment

Momente tensionate pentru absolevenţii clasei a opta care au avut de susţinut evaluarea naţională săptămâna aceasta. Elevii din toată ţara au aşteptat cu sufletul la gură rezultatele la teste, de care depinde înscrierea la liceu. Când şi-au văzut notele, unii s-au bucurat, alţii însă au plâns pentru că nu au obţinut notele dorite.

Însă emoţiile nu se opresc aici pentru că în data de 15 iulie va avea loc repartizarea computerizată, moment în care elevii vor afla la ce liceu au fost admişi.

La Târgu Jiu, a fost forfotă mare în curțile școlilor. Elevii dar și părinții au așteptat cu nerăbdare momentul mult dorit, și anume afișarea rezultatelor. Majoritatea elevilor s au arătat mai mult decât mulțumiți de rezultatele obținute.

Absolvenții clasei a opta nu scapă în toatlitate de emoții. Asta pentru că în data de 15 iulie urmează să aibă loc repartizarea computerizată în care elevii vor avea posibilitatea să opteze pentru liceul dorit în fucție de media obținută atât la evaluarea naționalã cât și la media generală din gimnaziu.

Miza este mare pentru liceele de top atât din Capitală cât și pentru cele din țară. Potrivit unui top realizat de Gândul, 5 dintre cele mai bune licee, conform ultimei medii de anul trecut se află Colegiul Național Sf Sava din București, Colegiul Național Mihai Viteazul din București, Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" București, Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din  București și Colegiul Național "Frații Buzești" din Craiova.Citeşte mai multe despre:   Rezultate alegeri Romania,   top licee Romania,   examen