Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment S-au publicat rezultatele examenului de titularizare: Rata de promovabilitate, 48,06%

S-au publicat rezultatele examenului de titularizare: Rata de promovabilitate, 48,06%

Un articol de: - 07 Aug 2012, 17:58
S-au publicat rezultatele examenului de titularizare: Rata de promovabilitate, 48,06% Foto: ziuaveche.ro Eveniment

Ministerul Educației a publicat, marți după-amiază, rezultatele examenului de titularizare din acest an. Acestea pot fi consultate atât în centrele de examinare, cât și pe site-ul Ministerului.

Conform ministrului Ecaterina Andronescu, rata de promovabilitate, înainte de contestații, este de 48,06%. Comparativ, anul trecut 31,64% dintre candidați au obținut note peste 7 înainte de contestații.

„S-ar putea desprinde concluzia că rezultatele le reflectă pe cele de la Bacalaureat,” a precizat aceasta, conform HotNews.

Cele mai mici rate de promovare au fost înregistrate în județele Ilfov, Giurgiu și Caraș-Severin. Pe de altă parte, au fost obținute 220 de note de 10, față de doar 26 anul trecut.

La examenul de titularizare care a avut loc joi au fost înscriși peste 39.000 de candidați, în 1.161 de centre de examinare, relatează Gândul. Aceștia concurează pentru 38.231 de locuri sau posturi disponibile pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Dintre cei 39.000 înscriși pe liste, s-au prezentat 80,04 la sută – 28.373, iar 40 dintre aceștia au fost eliminați din cauza unor tentative de fraudă.

Vezi AICI rezultatele examenului de titularizare

Citeşte mai multe despre:   examen,   Rezultate alegeri Romania,   Ministerul Educatiei