Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sabin Orcan: De duminică, voi avea o emisiune alături de Cătălin Striblea. Suntem co-moderatori. Se va numi "Ultimul cuvânt", dar vă asigur că vom păstra spiritul "X-Press"

Sabin Orcan: De duminică, voi avea o emisiune alături de Cătălin Striblea. Suntem co-moderatori. Se va numi "Ultimul cuvânt", dar vă asigur că vom păstra spiritul "X-Press"

Un articol de: - 29 Aug 2015, 18:22
Eveniment
Sabin Orcan a scris pe pagina personală de Facebook câteva precizări cu privire la grila de toamnă a postului B1 TV în care nu se mai regăsește emisiunea moderată până acum de jurnalist, "X-Press". Începând de duminică, Sabin Orcan va fi co-moderator al emisiunii "Ultimul cuvânt", alături de Cătălin Striblea.

"Dragi prieteni,

Întrucât m-am deconectat ieri de la realitatea internetului, aflu abia azi că s-a iscat o mică furtună privind colaborarea mea cu B1 TV. Probabil că noua grilă de toamnă, care intră în vigoare de mâine seară, n-a fost suficient de clar explicată.

Eu, unul, am evitat s-o fac pentru că normal era să primiţi mai întâi o comunicare oficială din partea postului. Aveţi mai jos acest anunţ, cu câteva corecturi de ultimă oră. Citiţi-l cu atenţie şi veţi constata că nu am dispărut şi nu voi dispărea nicăieri!

Pe scurt, începând de duminică, voi avea o emisiune zilnică de două ore alături de Cătălin Striblea. Subiectele, invitaţii, abordările le vom alege ÎMPREUNĂ. Carevasăzică, suntem amândoi CO-MODERATORI.

Am decis de comun acord ca emisiunea să se numească ULTIMUL CUVÂNT, dar vă asigur că vom păstra spiritul X-PRESS în ceea ce priveşte dezvăluirile cu care v-am obişnuit. Inclusiv cele despre "Fantomele Securităţii", serial care va continua de luni încolo.

Şi acum, o remarcă de ordin personal. Nu ştiu dacă acest format va prinde, nu ştie nici conducerea postului. Vom trăi şi vom vedea. Dar în mod sigur vom încerca să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor voastre. Sper că, până acum, nu v-am dezamăgit. Aşa că, înainte de a da cu piatra, deschideţi televizorul şi convingeţi-vă singuri.

Ne vedem duminică seara, de la ora 22,00.

P.S. Vă mulţumesc tuturor pentru atenţie, îngrijorare şi încurajări!
", a scris jurnalistul.

Noua grilă de toamnă B1 TV poate fi consultată AICI.


Citeşte mai multe despre:   Sabin Orcan,   X-Press,   Catalin Striblea,   Ultimul cuvant
 
Loading...