Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Salvamarii, pregătiți pentru 1 Mai: Câteva zeci de salvatori voluntari se vor afla pe plajele din Constanţa şi Mamaia (VIDEO)

Salvamarii, pregătiți pentru 1 Mai: Câteva zeci de salvatori voluntari se vor afla pe plajele din Constanţa şi Mamaia (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Apr 2017, 15:41
Eveniment

Salvamarii vor ieşi de 1 Mai, pe litoral. Câteva zeci de salvatori voluntari se vor afla pe plajele din Constanţa şi Mamaia. Aceștia vor veghea din ATV-uri la siguranţa turiştilor şi vor fi pregătiţi să intervină, în caz de necesitate, cu ambarcaţiuni cu motor, informează B1 TV. 

Deşi sezonul estival începe pe litoral de la 1 Mai, serviciul de salvamar este asigurat şi plătit, oficial, de la 1 iunie. Asa că, în ultimii ani, în minivacanţa de 1 Mai salvamarii ies pe plajă pe bază de voluntariat.

Ei vor ieşi pe plaje zilele acestea şi vor patrula până după data de 1 Mai.

"Au confirmat prezenţa aproximativ 20 de voluntari. Toţi cei care sunt disponibili şi şi-au exprimat dorinţa. Ei se vor afla pe plaje, atât în Constanţa, de la Modern, cât şi în toată staţiunea Mamaia, până la Năvodari", a declarat Gabriel Culea, coordonatorul Serviciului Salvamar din Mamaia
Salvamarii vor veghea, inclusiv din foişoare, la siguranţa tinerilor care vor vrea să facă prima baie în mare încă de la data de 1 Mai şi vor încerca să tempereze elanul celor mai teribilişti.

Salvamarii, pregătiți pentru 1 Mai: Câteva zeci de salvatori voluntari se vor afla pe plajele din Constanţa şi Mamaia

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

"O să fim în patrulare pe plaje cu ATV-urile din dotare. Vom avea şi şalupele pregătite să intervină. În fiecare an se găsesc câţiva tineri care vor dori să facă prima baie în mare de 1 Mai, dar sperăm ca apa rece să le schimbe intenţia. De asemenea, vor fi şi dintre cei sub influenţa alcoolului, care vor crea mici probleme, dar pe care sperăm să le depăşim cu bine", a mai precizat coordonatorul salvamarilor.

Aceștia din urma vor patrula pe plajă și se vor axa pe zonele cu aflux mai mare de tineri, cum ar fi zona cluburilor sau a celor unde sunt organizate diverse festivaluri. În plus, salvamarii vor avea şi costume din neopren, în cazul unor intervenţii deosebite.

Salvatorii vor fi prezenţi şi pe plajele din sudul litoralului, de la Eforie la Vama Veche, în zonele cu afluenţă mare de turişti.
 

Citeşte mai multe despre:   1 mai,   voluntari,   plaja,   Constanta,   Mangalia
 
Loading...