Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sănătatea, în moarte clinică: O fetiță de un an și 7 luni a murit după ce a fost plimbată printre spitale (VIDEO)

Sănătatea, în moarte clinică: O fetiță de un an și 7 luni a murit după ce a fost plimbată printre spitale (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 11 Aug 2016, 10:48
Sănătatea, în moarte clinică: O fetiță de un an și 7 luni a murit după ce a fost plimbată printre spitale (VIDEO) foto: jurnalistii.ro Eveniment

Familia unuia dintre suporterii clubului Dinamo, Alexandru Iulian Cernea, trăieşte un coşmar, după ce fetiţa sa de un an și 7 luni a murit în brațele mamei după ce au facut turul spitalelor. Fotbaliștii lui Dinamo au jucat meciul cu CFR în memoria Alexandrei, arată B1 TV.

Alexandra Maria Cernea a făcut febră, iar de aici a început tragedia.

"Am mers la Budimex și era o coadă de nedescris acolo. Fata era moleșită și nu putea aștepta două ore până ne venea rândul la o coadă imensă. Așa că am mers la un spital privat. Diagnosticul a fost amigdalită acută. Fetița a stat pe antitermice până sâmbătă, însă starea ei nu se ameliora. Temperatură 38, 5 - 39. I-am dat medicamentația prescrisă de doctori. Duminică, medicul de familie mi-a spus să merg la «Victor Babeș». Am stat 20 de minute cu acte de semnat, apoi au controlat-o pe cea mică. Ținând cont de ce viruși și de ce nebunii sunt în spital, am întrebat dacă e obligatoriu sau e neapărat necesar să rămână acolo. Am semnat că o iau acasă, mi-au zis că nu e niciun pericol", spune bărbatul.

Sănătatea, în moarte clinică: O fetiță de un an și 7 luni a murit după ce a fost plimbată printre spitale

Acesta povesteşte că fetiţa se simțea tot mai rău şi s-a întors la spitalul "Victor Babeș". După un sfert de oră de semnat hârtii, i-au spus că laboratorul nu e deschis duminica şi i-au pus o branulă cu glucoză.

"Fata era în brațele mamei ei, i-au băgat glucoza, iar cea mică a intrat într-o stare de șoc. Urlete, medicii strigau alți medici, au încercat două ore s-o resusciteze. Nimic! Totul s-a dus, viața, viitorul meu. Unicul meu copil! Au sunat să vină salvarea de la Budimex, nu s-a mai întâmplat nimic. S-a ales praful de tot", au curs acuzațiile din partea părintelui copilei.

"Nu vreau răzbunare, nu mă mai interesează nimic. Nu vreau circ! Nimic și nimeni nu mai pot schimba situația, ea nu se mai întoarce! Dar vreau să trag un semnal de alarmă, doresc ca să se schimbe ceva. Se poate? Aude cineva?", au fost cuvintele pline de durere ale tatălui.

 Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Citeşte mai multe despre:   suporteri,   Dinamo,   fetita,   spital