Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sanda Nicola, la "Viaţa e frumoasă!": Şi eu am fost un copil cu cheia de gât

Sanda Nicola, la "Viaţa e frumoasă!": Şi eu am fost un copil cu cheia de gât

Un articol de: - 05 Apr 2011, 11:53
Sanda Nicola, la "Viaţa e frumoasă!": Şi eu am fost un copil cu cheia de gât Foto: B1 TV Eveniment

Jurnalista Sanda Nicola a mers, marți dimineață, în platoul emisiunii "Viaţa e frumoasă", realizată de Mihai Jurca şi difuzată de B1 TV. În cadrul emisiunii, prezentatoarea Ştirilor B1 TV de la ora 20:00 a vorbit despre cariera sa de jurnalist, despre obiectivele sale, precum şi despre "Generaţia cu cheia de gât", emisiunea pe care Sanda o realizează la acelaşi post de televiziune.

Întrebată cum a reuşit să ajungă în presă, Sanda Nicola a mărturisit că totul a început pe când scria articole la revista şcolii.

"Cel care mi-a dat un şut în viaţă a fost Vladimir Brilinsky, mentorul meu. Apoi au început colaborări frumoase", a povestit Sanda.

"Am făcut prima mea emisiune la 17 ani. (...) Prima transimisune a fost la un matinal "Bună Dimineaţa" găzduit de Andi Moisescu, îmi amintesc doar emoţiile foarte mari", a continuat ziarista.

Cu toate că este privită ca o jurnalistă cu capul pe umeri, obiectivă şi profesionistă, Sanda Nicola a mărturisit că, în realitate, este "foarte emotivă" şi are "mereu îndoileli". Fără "o percepţie bună din partea publicului", mai susţine Sanda, nu ar fi izbutit să ajungă o jurnalistă corectă.

Cât privește emisiunea "Generaţia cu cheia de gât", Sanda Nicola susţine că scopul producţiei este "să prezinte cu adevărat generaţia noastră".

"Şi eu am fost un copil cu cheia de gât (...) Invitaţii emisiunii mele sunt persoane emblematice, cu care telespecatorii se identifică. Eu nu cunosc toţi invitaţii emisiunii, dar în timpul interviului am bucuria să-i descopăr. Vreau ca acest proiect să prezinte cu adevărat generaţia noastră. Vreau să aduc oameni pe care nu-i crezi că au păreri foarte pertinente (...) Sunt convinsă că în emisiunea "Generaţia cu cheia de gât" avem foarte multe lucruri de învăţat", a conchis Sanda Nicola.

Sanda Nicola, la Viața e frumoasă

Citeşte mai multe despre:   jurnalista,   public