Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment SARCOFAGUL de la Tineretului: Un experiment SINISTRU al Primăriei sectorului 4! "Aştept să iasă Nefertiti, interpretată de Gabi Firea!" (VIDEO)

SARCOFAGUL de la Tineretului: Un experiment SINISTRU al Primăriei sectorului 4! "Aştept să iasă Nefertiti, interpretată de Gabi Firea!" (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 12 Mai 2017, 17:30
Eveniment

În zona Tineretului, edilii s-au gândit că ar fi o idee bună să radă spațiul verde din intersecție și să pună un kitsch uriaș din metal, reprezentând un buchet de flori legat cu fundiță mov.

"Au venit şi i-au tăiat (n.n. - copacii), după modelul "Noaptea, ca hoţii", şi au pus atrocitatea asta. Deci ăsta este Sarcofagul de la Tineretului. Eu aşa o să-l denumesc. Aştept să iasă Nefertiti, interpretată de Gabi Firea" - a declarat un cetățean revoltat.

rimăria sectorului 4 în frunte cu primarul Daniel Băluţă susțin că monstruasa amenajare e parte dintr-un proces de consultare publică ambientală la care își invită cetățenii. Probabil nu anticipau asta, dar au reușit să strângă mii de Huo! în doar câteva ore.

Pentru că reacția a fost negativă, Primăria a demontat buchetul și are acum alt plan cu fostul spațiu verde. Dar cum încercarea moarte n-are, va monta butaforii în alte intersecții din sector. Poate, poate, acestea vor avea mai mult succes.

SARCOFAGUL de la Tineretului: Un experiment SINISTRU al Primăriei sectorului 4! "Aştept să iasă Nefertiti, interpretată de Gabi Firea!"

 
Loading...