Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal de proporţii la Reșița! Edilul, la un pas să fie linșat de pensionari, după ce i-a lăsat fără gratuitate pe mijloacele de transport în comun (VIDEO)

Scandal de proporţii la Reșița! Edilul, la un pas să fie linșat de pensionari, după ce i-a lăsat fără gratuitate pe mijloacele de transport în comun (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 06 Aug 2016, 12:55
Scandal de proporţii la Reșița! Edilul, la un pas să fie linșat de pensionari, după ce i-a lăsat fără  gratuitate pe mijloacele de transport în comun (VIDEO) Eveniment

Scandal de proporţii la Reșița, unde primarul Ioan Popa a fost la un pas să fie linşat de pensionari. Oamenii sunt revoltaţi că edilul le-a tăiat din subvenții şi rămân fără gratuitate pe mijloacele de transport. Edilul, nu doar că s-a arătat impasibil, ci vrea să meargă mai departe cu tăierile. Drepturile acordate până acum revoluționarilor reprezintă o altă nemulțumire a sa, așa că primarul este decis să le taie şi pe acestea, potrivit B1 TV.

Aproximativ 100 de pensionari și-au strigat nemulțumirile în centrul oraşului. Oamenii sunt supăraţi pe primar că le-a tăiat subvențiile pentru transportul în comun.

Deşi a ieșit în mijlocul lor pentru a liniști spiritele, edilul i-a enervat şi mai mult pe protestatari. Edilul le-a explicat oamenilor că, de fapt, subvențiile pentru transportul public nu au mai fost plătite de 3 ani.

Reșița: Edilul, la un pas să fie linșat de pensionari, după ce i-a lăsat fără gratuitate pe mijloacele de transport în comun

Recent, la iniţiativa primarului Reşiţei, Consiliul Local a votat reducerea tichetelor gratuite pe mijloacele de transport în comun de la 16 la 10 tichete, coborând totodată şi plafonul de venituri pentru pensionarii care pot primi aceste tichete de la 800 la 600 de lei lunar.

Primarul Popa reclamă exagerarea subvenţiilor pe care municipalitatea le plăteşte firmei de transport în comun.

Ioan Popa vrea să meargă mai departe cu tăierile. Drepturile acordate până acum revoluționarilor reprezintă o altă nemulțumire a sa, așa că edilul este decis să taie și acolo în carne vie. El spune că a mai găsit 170 de milioane pe lună subvenții pentru revoluționari care sunt date în același fel ca la persoanele cu handicap, adică la grămadă.

Primarul se declară convins că nici măcar un sfert dintre pensionarii din Reşiţa nu circulă pe mijloacele de transport în comun.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

 

Citeşte mai multe despre:   scandal,   Stiri Resita,   pensionari,   primarie