Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal în direct între Vlad Voiculescu și Gabriela Firea: Disputa privind finanțarea programului de transplant pulmonar de la Spitalul Sfânta Maria se mută în instanță (VIDEO)

Scandal în direct între Vlad Voiculescu și Gabriela Firea: Disputa privind finanțarea programului de transplant pulmonar de la Spitalul Sfânta Maria se mută în instanță (VIDEO)

Un articol de: - 17 Mar 2017, 23:09
Scandal în direct între Vlad Voiculescu și Gabriela Firea: Disputa privind finanțarea programului de transplant pulmonar de la Spitalul Sfânta Maria se mută în instanță (VIDEO) Eveniment

Programului de transplant pulmonar de la Spitalul Sfânta Maria a stârnit un adevărat scandal între Vlad Voiculescu și primarul Capitalei Gabriela Firea încă din perioadă când primul deținea portofoliul de ministrul al Sănătății. Acesta nu s-a terminat nici în prezent și se va muta în instanță.

Primarul Capitalei a lansat acuzații puternice la adresa lui Voiculescu pentru faptul că în 2016 a refuzat finanțarea programului pentru că spitalul nu îndeplinește toate condițiile necesare, iar viața pacienților ar fi pusă în pericol. Gabriela Firea l-a acuzat atunci că "au fost duși plâmâni pentru transplat la spitalele din Viena pentru a beneficia de ele străinii", iar acum va trebui să explice aceste declarații în fața instanței.

Decizia fostului ministrul Voiculescu de a o da în judecată pe aceasta și pe managerului spitalului, Narcis Copșa, vine după ce și actualul ministrul Florian Bodog a anunțat vineri că nu va da drumul programului de transplant pulmonar decât după ce va avea certitudinea că nu este niciun risc privind siguranța pacienților, recunoscând în acest fel ceea ce semnala și Vlad Voiculescu cu luni înainte.

În direct pentru B1TV, Vlad Voiculescu și Gabriela Firea s-au contrazis pe problema de la Spitalul Sfânta Maria, Vlad Voiculescu susținând că centrul nu avea acreditarea necesară și nici personalul pentru a rula acest program în timp ce primarul Capitalei menținând afirmațiile că fostul ministru e subiectiv și are anumite interese pentru care s-a opus centrului de transplant.

Scandalul în direct între Vlad Voiculescu și Gabriela Firea: Disputa privind finanțarea programului de transplant pulmonar de la Spitalul Sfânta Maria se mută în instanță