Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal în familia lui Costică Ștefănescu, pe tema înmormântării și averii fostului fotbalist (VIDEO)

Scandal în familia lui Costică Ștefănescu, pe tema înmormântării și averii fostului fotbalist (VIDEO)

Un articol de: - 22 Aug 2013, 12:46
Scandal în familia lui Costică Ștefănescu, pe tema înmormântării și averii fostului fotbalist (VIDEO) Eveniment
Scandal în familia lui Costică Ștefănescu în privința înmormântării fostului căpitan al Craiovei Maxime, dar și averii sale.

Fratele fostului mare fotbalist a declarat în exclusivitate pentru B1 TV că fostul căpitan al Craiovei Maxime urma să fie expus joi, în foaierul Federației Române de Fotbal.

Acesta a precizat că a stabilit cu Maria Ștefănescu să îi ridice trupul neînsuflețit de la Institutul de Medicină Legală la ora 9.00, însă aceasta l-a luat mai devreme, fără să anunțe și l-a dus la Craiova, deși marele fotbalist i-a declarat că vrea să fie înmormântat la Săbăreni, în comuna unde și-a petrecut primii ani din viață.

Controversele dintre soția și fratele lui Costică Ștefănescu au avut loc și pe tema averii fostului fotbalist.

Ion Ștefănescu spune că Maria Ștefănescu s-a recăsătorit anul acesta cu Costică Ștefănescu pentru a primi câteva mii de euro pe care fostul fotbalist trebuia să îi ridice din Qatar, unde a muncit în ultimii ani.

Maria Ștefănescu a fost căsătorită 12 ani cu Costică Ștefănescu, iar în 2010 au divorțat. Cei doi s-au recăsătorit anul acesta.

Scandal în familia lui Costică Ștefănescu
Embed: