Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment SCANDAL ÎN SECTORUL 4! Edilul Băluță desființează chioșcurile de DIFUZARE a PRESEI noaptea ca HOȚII! (FOTO)

SCANDAL ÎN SECTORUL 4! Edilul Băluță desființează chioșcurile de DIFUZARE a PRESEI noaptea ca HOȚII! (FOTO)

Un articol de: - 23 Iun 2017, 12:51
SCANDAL ÎN SECTORUL 4! Edilul Băluță desființează chioșcurile de DIFUZARE a PRESEI noaptea ca HOȚII! (FOTO) Foto: b1.ro Eveniment

Difuzorii de presă din sectorul 4 protestează împotriva acțiunii Primăriei de desființare a chioșcurilor care vând ziare și reviste.

Unii difuzori de presă din sectorul condus de edilul Daniel Băluță au luat hotărârea să deschidă, dar să nu vândă nimic, iar alții nu vor deschide, pur și simplu, chioșcurile.

Acțiunea are loc după ce Consiliul Local sector 4 a luat această hotărâre în luna septembrie a anului trecut.

“Luați chioșcurile de pe domeniul public, în 24 de ore! Alfel vă evacuăm noi, dar nu răspundem de integritatea bunurilor dumneavoastră, de avarii și pagube produse”, așa sună avertismentele Primăriei Sectorului 4 trimise proprietarilor de chioșcuri de presă.

 

Foto: b1.ro

Astfel, au fost ridicate “peste noapte” 50 de chioșcuri de ziare,  între orele 23,00 și 2,00.

Este un fel de război de noapte, ca și în cazul Ordonanței 13… Avem tradiție, scrie EVZ. Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Foto: EVZ

La început a pretextat că va ridica doar chioșcurile inestetice și cele care nu funcționează, dar a ajuns să ridice și chioșcuri cu marfă în ele.

Difuzorii susţin că acţiunea este una abuzivă, întrucât au făcut toate demersurile necesare pentru a pune în practică noul regulament, însă nu au primit niciun răspuns din partea primarului Daniel Băluţă.

Foto: b1.ro