Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Răsturnare de situație în scandalul momentului! Cine l-ar fi spintecat de fapt pe Bebino?! Presupusul agresor a cerut ” CAMERELE DE SUPRAVEGHERE” în apărarea lui

Răsturnare de situație în scandalul momentului! Cine l-ar fi spintecat de fapt pe Bebino?! Presupusul agresor a cerut ” CAMERELE DE SUPRAVEGHERE” în apărarea lui

Un articol de: Redacția B1.ro - 28 Ian 2020, 11:21
Eveniment

Bătaia declanșată între Joe și Bebino, în 9 ianuarie, în zona Tei-Toboc din Capitală, este, în continuare, investigată de anchetatori.

LACRIMI PENTRU GABRIELA SZABO! A MURIT! DIN PĂCATE, MEDICII NU AU MAI PUTUT S-O ȚINĂ ÎN VIAȚĂ...

Astfel, luni a mai fost reținut, pentru tentativă de omor, un complice al nepotului celebrului Napoleon de la Dinamo.

SCANDAL MONSTRU ÎN FAMILIA REGALĂ! PRINȚUL HARRY BAGĂ DIVORȚ! MEGHAN MARKLE, ÎN LACRIMI

Mai mult, avocatul lui Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, a cerut instanței să respingă arestarea preventivă a clientului său, din simplul motiv că nu el l-ar fi „tranșat” pe Bebino, potrivit unor documente redate de cancan.ro.

DOAMNE, CE DRAMĂ! MIRABELA DAUER A PARALIZAT, DUPĂ CE A FOST BĂTUTĂ CRUNT ȘI AMENINȚATĂ CU MOARTEA

„Apărătorul inculpatului Petcu Cezar Roberto, având cuvântul, a solicitat judecătorului, în conformitate cu disp. art.227 alin. 1 C .p.p., respingerea propunerii Parchetului de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Petcu Cezar Roberto, considerând că disp. prev. la art. 223 alin. 2 nu sunt îndeplinite, în sensul în care, în opinia apărării, până la acest moment, nu se poate contura suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârşit fapta reţinută în sarcina sa.

Astfel, apărarea a solicitat a se observa că, din imaginile camerelor de supraveghere, nu rezultă faptul că inculpatul Petcu Cezar Roberto este cel care a lovit persoana vătămată şi nici din alte probe administrate până la acest moment procesual nu rezultă acest lucru”, se arată în documentele citate.

Până în prezent, Joe, nepotul antrenorului de box de la Dinamo, a preferat să păstreze tăcerea în fața instanței. Cu toate acestea, atitudinea sa a fost explicată pe larg de apărător.

„Raportat la atitudinea procesuală a inculpatului, aceea de a nu da nici o declaraţie până la acest moment, prevalându-se de dreptul la tăcere, apărarea a solicitat a se avea în vedere disp. art. 83 lit. a C.p.p.. în sensul în care în cazul în care, dacă nu dă nici o declaraţie, nu poate suferi nici o sancțiune defavorabilă.

Faptul că între inculpat şi persoana vătămată a avut loc un conflict este de necontestat, dar până la lămurirea sub toate aspectele a ceea ce s-a desfăşurat şi a ceea ce a avut loc în acel conflict, apărarea consideră că inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, prezumţie garantată de lege”, se precizează în documente obținute de cancan.ro.

Apărătorul lui Joe a mai cerut și ca, în cazul în care instanța va considera că s-ar contura suspiciunea rezonabilă că inculpatul ar fi săvârşit infracţiunea reţinută în sarcina sa, acesta să fie cel mult plasat în arest la domiciliu, și nu în arest preventiv.