Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal la dezbaterea publică pe legea vaccinării. Ministrul Sănătății: Nu vom lua copiii cu poliţia ca să îi ducem la vaccinare (VIDEO)

Scandal la dezbaterea publică pe legea vaccinării. Ministrul Sănătății: Nu vom lua copiii cu poliţia ca să îi ducem la vaccinare (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 12 Mai 2017, 09:38
Eveniment

Scandal monstru pe legea vaccinării. În timp ce numărul copiilor ucişi de rujeolă a ajuns la 25, la Institutul Național pentru Sănătate Publică a avut loc prima dezabatere publică a controversatei legi. Sala s-a umplut până la refuz de militanți anti-vaccinare, care au dat un adevărat spectacol, informează B1 TV. 

Atmosfera a fost tensionată în cele trei ore ale primei dezbateri publice a legii vaccinării. Timp în care medicii, pe de o parte, și părinții care se opun imunizării, de cealaltă, au încercat să-și exprime parerile pro sau contra vaccină

Scandal la dezbaterea publică pe legea vaccinării. Ministrul Sănătății: Nu vom lua copiii cu poliţia ca să îi ducem la vaccinare

rii.

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Cei care nu vor să îşi vaccineze copiii au găsit tot felul de motive pentru a arăta că imunizarea obligatorie nu este bună.

„Jucăm ruleta rusească cu copiii noştri? Nu suntem nici nebuni, nici plecaţi pe câmpiile ţării. Avem copii afectaţi de vaccinuri şi nu vreţi să raportaţi nicăieri acest lucru Copilul meu nu mai vorbeşte de la ultimul vaccin. Are şapte ani şi nu poate comunica. La spital, ni s-a comunicat verbal că este vorba despre o reacţie post vaccinală şi nu a fost raportată nicăieri", a declarat o femeie, potrivit Gândul.info

Până la urmă totul s-a încheiat aşa cum a început. Tot cu scandal. Şi fără nicio concluzie.

Un lucru este cert. Legea va merge mai departe.

„Legea intră într-o procedură de dezbatere şi în Parlament. Nimeni nu va obliga pe nimeni să fie vaccinat, nu vom lua copiii cu poliţia ca să îi ducem la vaccinare. Părintele are dreptul să refuze şi are şi obligaţia să îşi asume acest refuz în situaţia în care copilului i se întâmplă ceva. Am citit undeva că vaccinul este ca şi botezul pentru copil. În situaţia în care sutem credincioşi şi ne botezăm copilul, nu văd de ce să nu îl vaccinăm. (.. ) Dreptul la sănătate publică trebuie să primeze, mi-a plăcut ideea ca şcolile şi grădiniţele să afişeze procentul de vaccinaţi în sală. E o idee bună, o să o luăm în seamă", a declarat ministrul Sănătății Florian Bodog.

Citeşte mai multe despre:   scandal
 
Loading...