Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal la înmormântarea lui Geo Saizescu: De ce nu a fost regizorul înmormântat la cimitirul Bellu

Scandal la înmormântarea lui Geo Saizescu: De ce nu a fost regizorul înmormântat la cimitirul Bellu

Un articol de: B1 TV - 27 Sep 2013, 11:36
Scandal la înmormântarea lui Geo Saizescu: De ce nu a fost regizorul înmormântat la cimitirul Bellu Eveniment

Lumea actorilor s-a divizat la înmormântarea regizorului Geo Saizescu. Sebastian Papaiani a dezvăluit de ce Geo Saizescu nu a fost înmormântat la cimitiru Bellu, pe aleea actorilor.

Nu a vrut Caramitru- a acuzat Papaiani, care a continuat cu atacurile. Caramitru ar fi spus despre Saizescu că nu a fost actor, iar aleea actorilor a ajuns o groapă comună

„Nu a vrut Caramitru, domnule! Caramitru a zis că Geo Saizescu nu a fost actor. Oricum, să mă ierte Guvernul şi SRI-ul şi toată lumea, dar aleea aia a actorilor a ajuns o groapă comună a actorilor. Acolo calcă oamenii pe morminte, nu mai e niciun respect”, a spus actorul Sebastian Papaiani.

Uniunea Teatrală din România este forul care decide cine are dreptul să fie înmormântat pe aleea actorilor din cimitirul Bellu, iar Ion Caramitru este preşedintele acestei uniuni.

Pe Sebastian Papaiani şi Geo Saizescu îi leagă o prietenie de o jumătate de secol. În urmă cu 50 de ani, cei doi debutau pe marile ecrane ale României. Sebastian Papaiani n-a avut puterea să privească de aproape înmormântarea prietenului său. A stat la câţiva zeci de metri depărtare, în cimitir, şi a plâns de unul singur.

Citeşte mai multe despre:   inmormantare