Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal la Malul Mării: Observatorii de la alegerile locale din 5 iunie, revoltați că nu și-au primit banii (VIDEO)

Scandal la Malul Mării: Observatorii de la alegerile locale din 5 iunie, revoltați că nu și-au primit banii (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 22 Iun 2016, 18:58
Scandal la Malul Mării: Observatorii de la alegerile locale din 5 iunie, revoltați că nu și-au primit banii (VIDEO) foto: captura video Eveniment

Căldura mare, nervi întinşi la maximum şi oameni revoltaţi la malul mării. Persoanele care au participat ca observatori la alegerile locale din 5 iunie au înfruntat o înghesuială de nedescris la Primăria Municipiului Constanţa pentru a fi plătite. Oamenii au fost extrem de iritaţi de incapacitatea autorităţilor de a se organiza.

„Nu pune mâna pe mine!”

„Daţi-i drumul să intre!”KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

„Dar, doamnă, unde să intre? Dar de ce să intre, doamnă?  Mai întâi să iasă şi apoi să intre!”

Scandal la Malul Mării: Observatorii de la alegerile locale din 5 iunie, revoltați că nu și-au primit banii

Aceasta a fost atmosfera de la intrarea în Primăria Municipiului Constanţa, arată B1 TV.

În urmă cu câteva zile, autorităţile anunţaseră programul pentru plata indemnizaţiilor preşedinţilor, membrilor şi operatorilor din secţiile de votare.

Mai mulţi oameni s-au supărat de lipsa de organizare a autorităţilor

“Eu m-am întors în ţară, am găsit în cutia poştală, de la ANAF amendă că n-ai plătit nu ştiu ce, că n-ai plătit rovignetă, că n-ai plătit taxa de pod, cum dracu’ se poate ălea să vină în poştă şi asta nu vine. Mandat poştal, fiecare venea la poşta de care depinde şi îşi lua banul, frate!”, a zis unul dintre cei revoltați.

Peste 20 de mii de oameni au fost implicaţi ca operatori la alegerile locale din 2016. Aceştia au primit câte 85 de lei pentru fiecare dintre zilele muncitoare.

Citeşte mai multe despre:   alegeri locale,   bani