Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal la o secție de votare din Eforie Nord: Jurnaliștii B1 TV, dați afară după ce au raportat un incident (VIDEO)

Scandal la o secție de votare din Eforie Nord: Jurnaliștii B1 TV, dați afară după ce au raportat un incident (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Iul 2012, 10:48
Scandal la o secție de votare din Eforie Nord: Jurnaliștii B1 TV, dați afară după ce au raportat un incident (VIDEO) Eveniment

Două femei, mamă şi fiică au intrat împreună în cabina de vot cu buletinele în mână, într-o secție de votare din Eforie Nord. În momentul în care echipa B1 TV a vrut să vadă de ce li s-a permis accesul în cabină împreună, preşedintele secţiei a scos afară jurnaliştii. Motivul incredibil: că deranjează.

„Are 84 de ani, nici n-ar trebui să semneze. Ce-i mare filozofie că am intrat?”, aşa şi-a motivat fiica gestul de a intra în aceeaşi cabină împreună cu mama sa. Femeia a fost vizibil deranjată de camerele video din secţia de votare.

Întreaga scenă a iscat un adevărat scandal în secţia de votare nr. 311 din Eforie Nord. Deranjaţi că a fost descoperit un incident în propria secţie, membrii comisiei au dat presa afară.

„Ieşiţi afară! Nu mai ţipaţi! Faceţi gălăgie. Vorbiţi mai încet”, au spus membrii comisiei.

Chiar şi aşa, votanţii de pe litoral nu au lipsit. Îmbrăcaţi în costume de plajă, turiştii au venit cu tot cu colace la vot.

Jurnaliști dați afară după ce au sesizat nereguli la vot
Embed:

Citeşte mai multe despre:   referendum,   incidente