Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal la Otopeni! O turistă din Germania acuză că a fost ținută ilegal 9 ore în aeroport (VIDEO)

Scandal la Otopeni! O turistă din Germania acuză că a fost ținută ilegal 9 ore în aeroport (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 07 Aug 2016, 13:42
Scandal la Otopeni! O turistă din Germania acuză că a fost ținută ilegal 9 ore în aeroport (VIDEO) foto: masapresei.ro Eveniment

Scandal în Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. O turistă din Germania acuză că a fost ţinută, ilegal, nouă ore în aeroport. Femeia susţine că autorităţile au obligat-o să arate neapărat buletinul, deşi avea asupra sa paşaportul şi călătorise în alte ţări folosind doar acest document, arată B1 TV.

Turista de 21 de ani a plecat împreună cu sora ei mai mare în vacanţă la biza. De acolo, cele două au venit în România, după o escală la Barcelona.

Surorile au ajuns în aeroport la Otopeni, unde turista germană, Eva Alkadri, susţine că a fost reţinută ilegale, pe motiv ca nu are documentele în regulă.

O turistă din Germania acuză că a fost ținută ilegal 9 ore în aeroportul Otopeni

"Trebuia să ajungem în România, unde urma să ne petrecem câteva zile cu prietenii. Sora mea a fost oprită în aeroport. I s-a spus că nu are buletinul la ea şi nu poate înainta. Avem paşaport european. Am călătorit cu el peste tot. Aşa am şi plecat din Germania spre Ibiza. Am ajuns apoi în Barcelona, de unde am plecat în aceleaşi condiţii spre România. Eu am avut noroc că am avut buletinul la mine, altfel păţeam la fel. Sora mea a prezentat, pe lângă paşaport, care este în regulă, şi o copie a buletinului. Nu a fost luată în considerare", a declarat sora turistei germane. Nouă ore a fost reţinută tânăra în aeroport. În tot acest timp, cele două femei nu au putut aştepta împreună. Turista germană a fost lăsată să plece abia după ce i-a sosit buletinul.

"Nu sunt o infractoare. Nici nu ştiu ce am făcut în aceste nouă ore. Sunt cu nervii la pământ. Au vrut neapărat buletinul, deşi aveam pasaportul. Nu înţeleg cum de până aici nu m-a întrebat nimeni dacă am şi buletin şi paşaport. Nu sunt aceleaşi reguli? Ne-au stricat vacanţa!", s-a plâns turista germană, care este hotărâtă să apeleze la serviciile unui avocat în acest caz.

 

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Stiri Otopeni,   Germania,   aeroport