Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment SCANDAL la Primăria Sector 2! Licitația de 1,15 miliarde lei pentru serviciul de salubrizare, contestată: Există suspiciuni de BLAT

SCANDAL la Primăria Sector 2! Licitația de 1,15 miliarde lei pentru serviciul de salubrizare, contestată: Există suspiciuni de BLAT

Un articol de: B1.ro - 16 Oct 2019, 12:27
Eveniment

Licitație cu scandal în Sectorul 2 al Capitalei, cu privire la serviciul de salubrizare și deszăpezire.

Primăria condusă de Mihai Toader oferă 1,15 miliarde lei pentru delegarea gestiunii activității de colectare și transport a deșeurilor municipale și deszăpezirea căilor publice, pentru următorii 7 ani.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! ADIO, RONA HARTNER! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Unul dintre competitori, Romprest, reclamă la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor că cerințele Primăriei Sectorului 2 avantajează agentul economic  care prestează în prezent serviciul, respectiv Supercom.

“Firma acuză că în caietul de sarcini se cere o cifră de afaceri mult prea mare, 305.000.000 lei pe ultimii 3 ani, o perioadă mult prea scurtă pentru obținerea autorizației de mediu pentru stația de sortare și pentru construirea acesteia, dar și cerințe care ar produce pierderi financiare, de exemplu că utilajele de deszăpezire să nu poată fi folosite vara în alte activități”, potrivit hotnews.

DISPERARE PENTRU ANDREEA BĂLĂN! HACKERII I-AU FURAT CELE MAI INTIME FOTOGRAFII! DOAMNE, CE RUȘINE

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, spune însă că legea este respectată.

”Este o contestație de la Romprest. Licitația merge mai departe deocamdată, se anulează doar dacă CNSC sau o instanță le dă dreptate. Ei doresc o cifră de afaceri mai mică, cât au ei, dar se pot asocia ca să aibă cifra de afaceri cerută. Noi am făcut licitația în baza unor studii făcute de consultanți, caietul de sarcini este agreat cu ANAP-ul, a durat 6 luni, de asta a și durat atât să lansăm licitația. Data depunerii ofertelor este 10 decembrie, ei mai cer să amânăm această dată”, a explicat acesta pentru Hotnews.

DRAMĂ ÎN TEATRUL ROMÂNESC: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP

Citeşte mai multe despre:   Primaria Sector 2
 
Loading...