Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Angajată a primăriei, luată cu SALVAREA după ce a aflat că-i SCADE salariul la 5000 lei!

Angajată a primăriei, luată cu SALVAREA după ce a aflat că-i SCADE salariul la 5000 lei!

Un articol de: B1.ro - 22 Mar 2018, 13:29
Angajată a primăriei, luată cu SALVAREA după ce a aflat că-i SCADE salariul la 5000 lei! Eveniment

O funcționară a Primăriei Timișoara a suferit un atac de panică după ce a aflat că i-ar putea scădea salariul, fiind necesară intervenţia ambulanţei.

Incidentul vine după ce primarul Nicolae Robu a cerut ca celor 13 funcționari care au obținut calificativul ”bine” să le fie tăiate salariile, informează Digi24.

Femeia a avut un atac de panică. Ulterior, Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat că funcţionara urma să aibă salariul scăzut de la 7000 lei, la 5000 lei.

Funcţionara primăriei, pe numele său, Gizela Friedman, a explicat situaţia:

"În momentul în care ne-am permis să punem întrebări în ceea ce priveşte modalitatea de evaluare şi calificativul obţinut, am fost umilită, certată şi obligată să preiau cu semnătură Raportul de evaluare. Mi s-a spus atât mie, cât şi colegelor mele care au primit acelaşi calificativ ca şi mine că toţi consilierii (15) de la Serviciul Certificări şi Autorizări suntem de nota 1,2,3, că toţi trebuia să avem calificative de suficient şi insuficient, că dânsul (directorul executiv), ne-a dat foarte bine, dar domnul primar l-a ameninţat că dacă nu ne diminuează calificativele primeşte dânsul calificativul diminuat", acuză Gizela Friedmann, colegă de partid cu primarul Nicolae Robu, în PNL.

Citeşte mai multe despre:   Timișoara_1