Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandal sexual cu senatorul PSD Petru Filip: Politicianul, acuzat că a cerut favoruri sexuale de la o tânără

Scandal sexual cu senatorul PSD Petru Filip: Politicianul, acuzat că a cerut favoruri sexuale de la o tânără

Un articol de: B1 TV - 06 Aug 2013, 20:09
Scandal sexual cu senatorul PSD Petru Filip: Politicianul, acuzat că a cerut favoruri sexuale de la o tânără Eveniment

Scandal sexual în poltică! Fostul vicepreşedinte al Senatului, Petru Filip este acuzat că a intervenit pentru ca o tânără angajată a Ministerului Afacerilor Externe să-şi clădească o carieră. Totul în schimbul unor favoruri erotice, scriu jurnaliştii de la Cancan. Contactat de aceştia, Petru Filip nu s-a arătat surprins.

Căsătorit şi cu un copil, senatorul PSD de Vrancea Petru Filip admite că relaţia cu angajata Mnisterului Afacerilor Externe, care i-ar fi trimis pozele XXX, nu face acum obiectul preocupărilor sale.

„Nu o să mă scap în pantaloni acum pe mine pentru asta. Sincer. Nu mă interesează acum, nu este obiectul preocupărilor mele. Au existat multe comentarii vizavi de relaţia noastră încă din 2008, dar nimic nu s-a adeverit. Ţin legătura cu ea, ne cunoaştem, aşa am procedat cu toţi foştii mei angajaţi. Ea este detaşat acum la MAE, însă angajarea a fost transparentă. Nu înţeleg acest atac, pentru că nu ţintesc la o poziţie înaltă, nu vreau să fiu şef de stat. Nu ştiu cine se joacă cu mine…", a explicat parlamentarul, contactat de jurnalişti.

Pozele indecente cu o tânără pe nume Laura B. au ajuns pe site-ul redacţiei tabloidului. 

„Aşa cum ţi-am promis, îţi trimit nişte poze făcute de amatoarea de mine, dar dacă îţi plac şi nu mă vei descuraja în acest sens, s-ar putea să îmi mai încerc talentele cu aceasta cameră încorporată la laptop. Nu trebuie să te gândeşti nicio secundă ca nu este un lucru… (indescifrabil) distanţa. E un lucru absolut firesc după părerea mea … (indescifrabil) sau pentru bani, cu atât mai frumos mi se pare… (indescifrabil ). Repet, te rog încearcă să nu ai nicio reţinere vizavi de faza asta şi încearcă să înţelegi că am făcut-o din sentiment şi din dor pentru tine. Nu mai practica …(indescifrabil) seama că şi pe tine te stimulează oarecum fazele fizice şi tocmai din aceea consider că trebuie să fim.. (indescifrabil). Singura mea rugăminte…(indescifrabil) într-un loc discret şi secret şi să-ţi ştergi cât de repede acest mail din inbox. Te sărut şi poate inaugurăm o nouă modă cu fazele…", este mesajul ataşat fotografiilor trimise pe contul de mail al senatorului.

Femeia a fost consilierul acestuia în timpul mandatului de edil şi, încă de-atunci, au existat discuţii că relaţia lor ar fi fost mai mult decât profesională.

În iunie 2011, Petru Filip, care era reprezentant al României în Parlamentului European, ar fi intervenit prin secretarului general adjunct de-atunci al Senatului, Dan Vasiliu, la îndepărtarea șefului Departamentului Relații Externe din Senat, pentru a-i face loc tinerei, deși n-avea nicio pregătire profesională în domeniu. Din mesajele parlamentarului reiese ca acesta ar fi făcut lobby, încă din 2009, chiar pe lângă ambasadorul Mihnea Constantinescu. Mai exact, el îi cere oficialului să ia în considerare CV-ul Laurei, pe care ar fi vrut s-o plaseze ca angajată în cadrul cabinetului său.

Acest lucru nu s-a întâmplat însă, tânăra a reușit să obțină un job în cadrul Parlamentului European, iar în prezent a fost detașată în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Scandal sexual cu senatorul Petru Filip
Embed:
Citeşte mai multe despre:   sex