Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandalul casei pierdute de Iohannis continuă: Lupta în instanță între chiriași pentru recuperarea imobilului (VIDEO)

Scandalul casei pierdute de Iohannis continuă: Lupta în instanță între chiriași pentru recuperarea imobilului (VIDEO)

Un articol de: - 23 Feb 2017, 20:21
Scandalul casei pierdute de Iohannis continuă: Lupta în instanță între chiriași pentru recuperarea imobilului (VIDEO) Eveniment

Abia acum începe adevărata luptă pentru casa pierduta de Klaus Iohannis. Chiriașii care au cumpărat casa în 1997 încearcă acum să o recupereze în instanță. Curtea de Apel Alba Iulia a amânat pronunţarea până pe 16 martie.

Familia Antonescu a cumpărat casa din strada Nicolae Bălcescu în anul 1997. După doar 2 ani,  contractele prin care chiriaşii au cumpărat casa au fost anulate în instanţă, la cererea fiului lui Nicolae Baştea, un presupus mostenitor.

"Pe rolul Curții de Apel din Alba Iulia s-a aflat un dosar în care locatarii a două apartamente situate în imobilul din Sibiu, strada Nicolae Bălcescu nr. 29, încearcă să redevină proprietari ai locuințelor pe care le-au cumpărat în anii 90, în calitate de chiriași, de la statul român", afirmat purtătorul de cuvânt de la Curtea de Apel Alba Iulia.
 
"Aici interesul nostru este să înlăturăm sentința prin care au fost anulate contractele familiei Antonescu și a familiei Oarca cu privire la acest imobil", a afirmat avocatul familiei Antonescu, Virgiliu Vulcan. 

Scandalul casei pierdute de Iohannis continuă: Lupta în instanță între chiriași pentru recuperarea imobilului

Imobilul mult disputat, situat în zona zero a Sibiului, a făcut parte din averea soților Maria și Eliseu Ghenea, iar după moartea acestora, averea a trecut în anii '70 în proprietatea unei surori a lui Eliseu Ghenea, care însă a decedat fără a avea copii.

Klaus Iohannis a cumpărat casa de la presupusul moștenitor al soților Ghenea în anul 2000.

Acum, dupa ce preşedintele Klaus Iohannis a pierdut imobilul prin decizie definitivă, chiriaşii încearcă să reintre în posesia apartamentelor. Numai că este nevoie de alte drumuri în instanţă mai ales în contextul în care moştenitorii au intentat şi ei un proces.

"Ne ducem la Sibiu, unde la Tribunalul Sibiu avem procesul intentat de interfața familiei Iohannis, doamna Bașta Rodica, fantomatica doamnă Bașta Rodica, prin care dânsa pretinde de la statul român să-i fie predată moștenirea", a mai afirmat Virgiliu Vulcan.Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

Citeşte mai multe despre:   casa ,   Stiri Sibiu,   Klaus Iohannis,   proces,   instanta