Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandalul între liderii romilor continuă: Împăratul Iulian acuză familia Cioabă că averea nu le aparține

Scandalul între liderii romilor continuă: Împăratul Iulian acuză familia Cioabă că averea nu le aparține

Un articol de: -
Foto: monitorulcj.ro Eveniment

Continuă scandalul între liderii comunităţii romilor, după moartea lui Florin Cioabă.

Împăratul Iulian Rădulescu îi acuză pe cei din familia Cioabă că averea nu le aparţine. Ba mai mult, cere sechestru pe bunurile acestora. Şi nu este singura nemulţumire din partea Împăratului autoproclamat al romilor. Acesta susţine că Daniel, fiul cel mic al regelui Cioabă, a făcut presiuni asupra familiei, pentru ca el să fie numit moştenitorul coroanei.

 „Cioabă nu a avut nicio avere. S-a îmbogățit pe nedrept, este aurul nostru, al tuturor țiganilor din țara asta”, a spus Împăratul Iulian în exclusivitate pentru emisiunea Talk B1 de pe B1 TV.

La o zi după încoronarea celor doi noi regi ai romilor, împăratul Iulian şi-a adus aminte de vechile probleme pe care le are cu familia Cioabă. Iulian Rădulescu susţine că tot necazul a plecat de la tatăl defunctului Florin Cioabă.

Şi nu sunt singurele nemulţumiri pe care Împăratul Iulian Rădulescu le are la adresa familiei Cioabă.

Acesta a afirmat că Daniel, fiul cel mic al regelui Cioabă, a făcut presiuni asupra familiei pentru ca el să fie numit moştenitorul coroanei. Daniel Cioabă a moştenit întreaga avere a lui Florin Cioabă.

Pe de altă parte, însă, sunt voci, tot din interiorul etniei romilor, care spun că nu vor să se facă de râs cu acest scandal.

Împăratul Iulian vrea să pună sechestru pe averea familiei Cioabă
Embed:


Citeşte mai multe despre:   romi
 
 
 
Loading...