Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scandalul ȘPĂGI la DIGI: Ofițerul judiciar implicat în protejarea directorului RCS/RDS și-a încetat activitatea la DNA (VIDEO)

Scandalul ȘPĂGI la DIGI: Ofițerul judiciar implicat în protejarea directorului RCS/RDS și-a încetat activitatea la DNA (VIDEO)

Un articol de: - 18 Mai 2017, 16:56
Scandalul ȘPĂGI la DIGI: Ofițerul judiciar implicat în protejarea directorului RCS/RDS și-a încetat activitatea la DNA (VIDEO) Eveniment

Direcția Națioanală Anticorupție (DNA) a anunțat joi printr-un comunicat de presă furnizat către B1TV că doamna Iordăchița Teodosia Elena și-a încetat activitatea la cerere din funcția de ofițer de poliție judiciară.

Această decizie vine după ce în spațiul public au apărut mai multe înregistrări în care se arăta cum administrat fostul director al RCS-RDS, Ioan Bendei, aranja ca să fie acoperite dovezilor șpăgilor acordate. (Detalii AICI)

Redăm mai jos comunicatul de presă integral:

Către B1 TV,

La solicitarea dvs. din data de 18 mai 2017, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele:

Doamna Iordăchiţa Teodosia Elena şi-a încetat activitatea la cerere din funcţia de ofiţer de poliţie judiciară pe care o avea la DNA.

Numele angajaţilor care efectuează acte de urmărire penală în funcţie de cauzele în care sunt repartizaţi nu pot face obiectul comunicării publice.

În ce priveşte conţinutul materialelor apărute la un post de televiziune referitoare la aspectele menţionate de dvs., acestea fac obiectul unui dosar de urmărire penală, iar alte date nu pot fi comunicate în acest moment în conformitate cu art. 12 alin 1 lit. e) din Legea 544/2001.

Scandalul ȘPĂGI la DIGI: Ofițerul judiciar implicat în protejarea directorului RCS/RDS și-a încetat activitatea la DNAProfesorii care refuză vaccinarea anti-COVID-19 vor fi dați afară? Anunțul ministrului Educației

 

Citeşte mai multe despre:   DNA,   dosar penal