Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scaunul de masaj de la Masatto - aliat al sănătății generale

Scaunul de masaj de la Masatto - aliat al sănătății generale

Un articol de: B1.ro - 23 Mai 2019, 12:38
Scaunul de masaj de la Masatto - aliat al sănătății generale Eveniment

Activitățile pe care le desfășurăm zi de zi ne consumă aproape toată energia, prea puțini fiind cei care sunt dispuși să desfășoare ulterior activități de recreere, de destindere. Oboseala, stresul, durerile de spate - mai ales în cazul unui stil de viață sedentar -, tensiunea musculară, precum și o stare generală lipsită de vitalitate sunt semne ale rutinei, probleme pe care le întâlnim la scară largă.

Din dorința de a face toate aceste consecințe uitate, un public român tot mai vast se îndreaptă cu încredere către scaunele de masaj de la Masatto. Producător și furnizor de scaune și fotolii de masaj proprii, dar și din cele produse de branduri consacrate pe piața de profil, acest renume este un reper pentru cei care doresc să aibă la îndemână o soluție de relaxare personalizată.

Motivele pentru care românii prezintă tot mai mare interes vizavi de aceste echipamente performante sunt numeroase, însă faptul că pot beneficia de ședințe profesionale de masaj în confortul propriei locuințe le întrece pe toate.

Beneficiile asociate cu aceste dispozitive moderne par să convingă pe tot mai mulți că sunt substitute mult mai avantajoase ale masajelor clasice, realizate în saloanele de specialitate, ce solicită de altfel resurse de timp și bani. Într-o lume în care fiecare minut contează, această alternativă se clasează pe loc secund, preferat fiind scaunul de masaj la domiciliu.

Scaune de masaj de la Masatto pentru experiențe de relaxare memorabile

Când vine vorba despre gama de scaune de masaj Masatto, cu siguranță că un beneficiu ce merită a fi menționat este efectul de relaxare pe care o astfel de ședință îl are asupra întregului organism.

Relaxarea totală a grupelor de mușchi și a pielii - organul cel mai mare al corpului - precum și eliberarea de stres sunt două dintre beneficiile cele mai însemnate ale unor astfel de ședinte. Se află în legătură directă cu eliberarea tensiunii acumulate în mușchi și totodată a rigidității acestora, fapt pentru care un avantaj direct al beneficiarilor este că se vor simți mai energici, mai în formă după o sesiune personalizată.

Beneficiile se resimt și asupra limfei, respectiv a circulației sanguine, ce sunt vizibil îmbunătățite, aspect convenabil mai ales în cazul celor ce prezintă probleme medicale în acest sens. Efectele masajelor sunt și asupra detoxifierii, întrucât toxinele acumulate în organism sunt înlăturate mai eficient când scaunul profesional stimulează corpul în această direcție. Un beneficiu în plus al unei circulații îmbunătățite rezultă și în oxigenarea la un nivel mult mai bun al țesuturilor.

Polaris, Dominus, Sirius sunt doar câteva dintre denumirile fotoliilor de masaj care au reușit să facă diferența de confort și relaxare în rândul românilor. Cei interesați au posibilitatea de a proba modelul față de care manifestă interes în cadrul unuia dintre showroom-urile din țară (vezi pe site locațiile acestora).

Masatto este la dispoziția celor care doresc să aducă relaxarea și confortul în locuința proprie, printr-un scaun, respectiv un fotoliu de masaj profesional, însoțit de certificate ce le atestă calitatea.