Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Aproape de o tragedie cu zeci de copii: Scena de la "Mamaia Copiilor" s-a rupt în timpul festivităţii de premieră (VIDEO)

Aproape de o tragedie cu zeci de copii: Scena de la "Mamaia Copiilor" s-a rupt în timpul festivităţii de premieră (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 17 Iul 2018, 08:35
Eveniment

Incident şocant în timpul festivităţii de premiere de la Festivalul Mamaia Copiilor! Scena s-a rupt în timpul ceremoniei sub greutatea copiilor creând panică în rândul celor mici, cât şi a părinţilor care priveau neputincioşi din public.

„Haideți, vă rog frumos, să încercăm să luăm un minut de publicitate până reparăm scena. Eu o să înot probabil până în spate. Ploaia a afectat, din păcate, scena, nu am știut ce se întâmplă, pentru că este acoperită. Toți copiii sunt bine? Toată lumea mâna sus dacă este bine. Gălăgie că sunteți bine. Bravo!", a spus prezentatoarea Diana Dumitrescu în momentul incidentului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Din fericire niciun copil nu a fost rănit, dar părinţii aduc acum critici dure organizatorilor.

„S-a rupt scena cu ei, punându-le viața în pericol. Regret că nu am fost atât de inspirată să filmez momentele în care bieții copii au fost puși să vină să stea ca la tăierea mieilor pe scenă și să își aștepte sentința. Cei care nu au luat niciun premiu, nici măcar o diplomă de participare, au plâns în hohote că au fost expuși să-i vadă o țară întreagă", a afirmat un părinte pentru Libertatea.

Critici vehemente aduce şi primarul Constanţei, Decebal Făgădău, care anunţă şi măsuri pentru prevenirea unor alte incidente ce se vor termina tragic.

”Primăria este finanțator. Pe această scenă ei au realizat o butaforie. Acea suprastructură, din ce am înțeles, a cedat și s-a lăsat aproximativ 20 de centimetri. Noi vom lua toate măsurile ca acest gen de incidente să nu se mai repete și dacă este vina organizatorilor, îi vom sancționa. Colegii mei vor face un fel de anchetă cu privire la modul în care a fost organizat, pentru că nu este singura nemulțumire legată de eveniment. Mulțumesc lui Dumnezeu că nimeni nu a fost rănit. Am primit mai multe reclamații legate de inabilități în organizare. Vom face un raport și îl vom face public” a spus Decebal Făgădău.

Citeşte mai multe despre:   Constanta
 
 
 
Loading...