Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scene demne de filmele de acțiune la Cluj-Napoca: Doi tineri au vrut să își facă dreptate cu săbiile într-un club

Scene demne de filmele de acțiune la Cluj-Napoca: Doi tineri au vrut să își facă dreptate cu săbiile într-un club

Un articol de: B1 TV - 14 Mai 2017, 11:30
Scene demne de filmele de acțiune la Cluj-Napoca: Doi tineri au vrut să își facă dreptate cu săbiile într-un club Foto: gazetabt.ro Eveniment

Bătaie cu săbii într-un club din Cluj Napoca. Doi tineri au băut bine, apoi s-au luat la ceartă. Până la răfuială, nu a mai fost decât un pas. Scandalagiii au fost scoşi din local de bodyguarzi. Unul dintre aceştia a fost rănit la mână, informează B1 TV. 

După ce au pierdut numărul paharelor cu alcool, bărbaţii au vrut să își facă dreptate cu săbiile. Minute întregi s-au luptat ca în filmele de acțiune sub privirile îngrozite ale celor veniți să petreacă în club.

Potrivit poliţiştilor clujeni, cei doi tineri s-au luat la ceartă în local şi au fost scoşi apoi afară de forțele de ordine.

Însă conflictul a fost departe de a se încheia. Cei doi s-au reîntors în faţa clubului, înarmați cu săbii, și au început să se certe cu bodyguarzii. Unul dintre aceştia a fost tăiat la braț. Când polițiștii au ajuns la fața locului, cei doi scandalagii deja disparuseră.

Poliţiștii spun că nimeni nu a depus o plângere în acest caz. 

Scene demne de filmele de acțiune la Cluj-Napoca: Doi tineri au vrut să își facă dreptate cu săbiile într-un club

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   bataie,   Stiri Cluj-Napoca,   tineri