Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Scene desprinse din filme pe un drum naţional din Pucioasa: Un tir a fost "înghițit" de asfaltul surpat din cauza ploii (VIDEO)

Scene desprinse din filme pe un drum naţional din Pucioasa: Un tir a fost "înghițit" de asfaltul surpat din cauza ploii (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 28 Sep 2015, 22:11
Scene desprinse din filme pe un drum naţional din Pucioasa: Un tir a fost "înghițit" de asfaltul surpat din cauza ploii (VIDEO) Foto: ziarmm.ro Eveniment

Scene desprinse din filme pe un drum naţional din Pucioasa. Un tir a fost la un pas de a fi înghiţit în întregime de asfalt după ce drumul s-a surpat din cauza ploii. Şoferul a povestit că a fost nevoie de o macara pentru a scoate camionul din groapă, informează B1 TV.

Șoferul camionionului s-a trezit într-o groapă imensă din asfalt, din cauza ploii. Bărbatul a povestit că drumul s-a surpat pur şi simplu sub el.

Drumul Naţional 71 se află în reparaţii de ani de zile, iar constructorii au abandonat lucrarea din lipsă de fonduri.

Drumul se află în reabilitare printr-un proiect derulat de Primăria Pucioasa prin Compania Naţională de Investiţii. Proiectul prevede şi reabilitarea şi extinderea parţială a reţelelor de apă şi canalizare şi are o valoare de peste 25 de milioane de leI.
 

Un tir a fost "înghițit" de asfaltul surpoat din cauza ploii

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   tir,   Stiri Pucioasa