Alertă meteo! Schimbare bruscă a vremii în România! Care sunt județele vizate!

Alertă meteo! Schimbare bruscă a vremii în România! Care sunt județele vizate!

Vremea zilei de marți aduce valori termice mai ridicate decât normalul perioadei, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.

A MURIT ÎNDRĂGITUL ACTOR ROMÂN! DURERE FĂRĂ MARGINI… ”DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ, MAESTRE”!

În Dobrogea și Bărăgan rămân condițiile de ceață și burniță, îndeosebi în orele dimineții. Mai târziu s-ar putea să apară și soarele, iar temperaturile vor fi mult mai ridicate decât ar fi normal, ajung pe la 19-20 de grade.

În Moldova și în nordul Munteniei așteptăm vreme caldă, dar cu cer noros, posibil și câțiva stropi de ploaie. După prânz se vor înregistra în jur de 17-18 grade.

Și în nordul Moldovei și în Bucovina predomină atmosfera închisă, vântul devine activ, iar temperaturile depășesc din nou valorile normale.

BĂTAIE LA KANAL D! ANDREEA MANTEA E ÎNGROZITĂ! ȘI-AU

În Capitală, cerul va fi parțial noros, iar temperaturile se vor încadra între 17 grade C și 10 grade C. Pe timpul nopții, cerul se va menține parțial noros, dar vântul crește în intensitate. Șansele de precipitații sunt scăzute.

Cerul va fi însorit la munte, iar valorile termice se vor încadra între 16°C și 8°C. Deși pe timpul zilei se menține soarele, pe timpul nopții își va face simțită prezența ceața densă. Șansele de precipitații sunt foarte scăzute.

TRAGEDIE ÎN FAMILIA DOLĂNESCU! IONUȚ A DAT VESTEA NEAGRĂ: ”A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ MAMA MEA!” (GALERIE FOTO-VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe