Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Schimbări în conducerea TAROM. Cine este noul director numit de Consiliul de Administraţie

Schimbări în conducerea TAROM. Cine este noul director numit de Consiliul de Administraţie

Un articol de: - 06 Aug 2016, 13:39
Schimbări în conducerea TAROM. Cine este noul director numit de Consiliul de Administraţie Foto: puterea.ro Eveniment

Consiliul de Administraţie a decis să numească un nou director general al companiei.

După demiterea lui Christian Heinzmann, Gabriel Stoe fusese numit director interimar, iar acum postul a fost dat pe mâna lui Dan Iulius Plaveti.

Acesta a fost preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) în perioada 2010-2012, acesta fiind și preşedintele al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), iar în luna martie a anului trecut a fost numit administrator la CFR Călători, informează știrpesurse.

"Consiliul de Administrație al Tarom s-a reunit în ședință joi, 4 august, având pe ordinea de zi mai multe puncte privitoare la activitatea Companiei. Unul dintre obiectivele principale ale administratorilor este reprezentat de creșterea eficienței pe toate planurile în cadrul Tarom. O atenție deosebită este acordată evoluției financiare a companiei, fapt reflectat de rezultatele financiare pentru primele șase luni din 2016, care se încadrează în bugetul aprobat pentru acest an. Prin urmare, Consiliul de Administrație a decis ca Gabriel Stoe să își reia rolul de director financiar în cadrul Tarom, pentru a continua ameliorarea rezultatelor financiare și atingerea obiectivelor stabilite pentru 2016", se arată într-un comunicat de presă.

Dan Iulius Plaveti a ocupat funcțiile de membru al Comitetului de Marketing în Rețeaua GM România (2006-2009); membru în Consiliul de Franchise, Rețeaua GM România (2008-2009); director de vânzări și marketing în cadrul German Top Trading SRL (mart. 2002—ian. 2008); director general al German Top Trading SRL (2008-2009), potrivit Agerpres.

A fost vicepreședinte (mart. 2009—iun. 2010) și apoi președinte (iun. 2010 — iun. 2012) al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei.

În 2013, a lucrat ca administrator al German Top Trading SRL.

Între anii 2014 și 2015, a fost membru CA în Compania Națională Aeroporturi București SA. În 2015, a fost numit membru CA la CFR Călători SA.

Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Citeşte mai multe despre:   director,   TAROM,   conducere