Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Se dau BANI DE LA STAT pentru MILIOANE de români! SUMA de 2.080 de lei va intra DIRECT PE CARD!

Se dau BANI DE LA STAT pentru MILIOANE de români! SUMA de 2.080 de lei va intra DIRECT PE CARD!

Un articol de: B1.ro - 17 Sep 2019, 13:22
Eveniment

Anunțul pe care toți românii trebuie să îl afle! Cine primește vocuhere de vacanță trebuie să fie la curent cu noile modificări!
Prin urmare valoarea vocuherelor va fi mai mare în extrasezon, iar banii vor intra pe card, conform unui anunț oficial, conform Capital.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Voucherele de vacanţă vor fi acordate pe card, renunţându-se la variantele pe hârtie, iar pentru lunile de extrasezon, aprilie, mai, octombrie şi noiembrie ar putea fi acordate vouchere cu o valoare mai mare, de 2.080 de lei, potrivit lui Adrian Voican, vicepreşedinte al Federaţiei asociaţiilor de promovare turistică din Romania.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

„Voucherele de vacanţă – pe care eu le consider un plan Marshall al turismului românesc – am cerut şi ministrulului Bogdan Trif (ministrul Turismului, n.r.) a promis că va consfinţi printr-o ordonanţă de urgenţă prelungirea aplicării lor dincolo de 2020, chiar pentru 5 sau 10 ani. Am mai stabilit că cele 4 luni de extrasezon care vor beneficia de vouchere cu valoare mai mare, respectiv 2080 lei, vor fi aprilie, mai, octombrie şi noiembrie. Şi că acordarea lor se va face pe card, renunţându-se la variantele pe hârtie”, a scris  Adrian  Voican pe pagina sa de Facebook.

În carul întâlnirii de la Ministerul Turismului s-a votat şi pentru adoptarea unei scheme de ajutor de minimis pentru agenţiile de turism care aduc turişti străini minim 5 nopţi în România, respectiv 50 euro/turist.
 

 
 
Loading...