Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”Se întâmplă acum”: Care sunt beneficiile și efectele negative ale cafelei. Un bob de cafea conține peste 2.000 de substanțe active (VIDEO)

”Se întâmplă acum”: Care sunt beneficiile și efectele negative ale cafelei. Un bob de cafea conține peste 2.000 de substanțe active (VIDEO)

Un articol de: - 25 Mai 2017, 20:11
”Se întâmplă acum”: Care sunt beneficiile și efectele negative ale cafelei. Un bob de cafea conține peste 2.000 de substanțe active (VIDEO) Eveniment

Tudor Barbu a abordat în ediția de joi a emisiunii ”Se întâmplă acum” subiectul efectelor benefice și nocive ale cafelei. 

Invitatul său, Leonard Radu, care lucrează în domeniul cafelei, a explicat că principii active esențiale se scot din cafea, motiv pentru care, cafeaua pe care o găsim în România nu are aceeași calitate ca cea din Occident. 

”Există în România cafea bună și cafea rea. Nu știu procentajul, dar dacă întrebi persoane care au rude afară sau care lucrează afară despre aceeași marcă de cafea îți spun că există o diferență de la cer la pâmânt. 

Diferența este în tot, începând de la aromă și până la ce simți în timp ce bei cafeaua sau după ce ai băut cafea

Cafeaua conține foarte multe principii active. Cele mai importante sunt cofeina, cafeina și acidul clorogenic. 

Se poate scoate cofeina și cafeina în două metode: una naturală și o metodă chimică în care acestea se extrag cu solvenți”, a explicat Leonard Radu. 

”Se întâmplă acum”: Care sunt beneficiile și efectele negative ale cafelei. Un bob de cafea conține peste 2.000 de substanțe active

Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea

Citeşte mai multe despre:   cafea