Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Se redeschid loteriile din țară. Când va avea loc prima tragere loto

Se redeschid loteriile din țară. Când va avea loc prima tragere loto

Un articol de: Vladimir Ionescu - 12 Iun 2020, 21:43
Se redeschid loteriile din țară. Când va avea loc prima tragere loto Foto: Facebook / Loteria Romana Eveniment

Loteria Română a anunțat că agențiile se redeschid treptat de luni, 15 iunie, începând cu ora 14, iar primele trageri loto se vor desfășura duminică, 21 iunie. Odată cu redeschiderea, se reia și plata câștigurilor, care fusese suspendată în 25 martie. Reamintim că evenimentul a fost comentat și de Radu Banciu, în ediția de joi seară a emisiunii „Lumea lui Banciu”.
 

Se redeschid loteriile din țară. Când va avea loc prima tragere loto


 

„Odată cu redeschiderea agenţiilor loto se reia şi plata câştigurilor. Reamintim faptul că plata câştigurilor a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câştigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeaşi dată. Jucătorii îşi vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiţii de siguranţă şi protecţie. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agenţiilor cu o serie de măsuri de prevenţie necesare pentru protejarea sănătăţii jucătorilor şi a angajaţilor şi va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorităţi”, arată comunicatul Loteria Română.

Așadar, redeschiderea - care vine pe fondul noii etape de relaxare a restricțiilor din România - va fi marcată de o serie de măsuri menite să limiteze eventuala răspândire a COVID-19. Agențiile vor fi dotate cu panouri de plexiglas transparent, benzi avertizoare pentru menținerea distanței sociale, dezinfectant pentru mâini și pentru suprafețele de joc.
 

Măsuri sporite anti-coronavirus


 

Angajații vor purta - la fel cum o vor face și clienții - măști de protecție facială. Ei vor avea la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție, iar dezinfectarea agenţiilor şi a suprafeţelor de contact se va face zilnic, conform unui orar care va fi afişat la loc vizibil, împreună cu celelalte reguli şi recomandări privind accesul şi comportamentul în agenţiile Loteriei Române.

La rândul lor, jucătorii vor trebui să se conformeze și ei unor reguli din același registru. Ei trebuie să respecte distanța socială, să poarte mască de protecție facilă, să își dezinfecteze mâinile la intrarea în agenții, precum și să respecte toate recomandările specifice.

„Este un moment aşteptat de toţi angajaţii Loteriei Române şi, bineînţeles, de către toţi jucătorii noştri, cărora le mulţumim pentru fidelitate şi încredere. Am convingerea că împreună, jucători, angajaţi şi colaboratori, vom duce mai departe, cu responsabilitate, tradiţia Loteriei Române, una dintre cele mai vechi instituţii româneşti, care aniversează anul acesta 114 ani de activitate. Indiferent de perioadele traversate, rolul social şi misiunea Loteriei Române au rămas neschimbate: crearea fondurilor necesare finanţării unor proiecte de interes public naţional prin oferirea de jocuri sigure şi responsabile", a spus Sebastian-Iacob Moga, directorul general al CN „Loteria Română" S.A.

Citeşte mai multe despre:   Loteria Romana