Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Se schimbă termenul în DEX?! Și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, ca și Viorica Dăncilă, tot despre IMUNOGLOBINĂ a vorbit în urmă cu câteva luni (VIDEO)

Se schimbă termenul în DEX?! Și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, ca și Viorica Dăncilă, tot despre IMUNOGLOBINĂ a vorbit în urmă cu câteva luni (VIDEO)

Un articol de: - 08 Mar 2018, 13:20
Se schimbă termenul în DEX?! Și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, ca și Viorica Dăncilă, tot despre IMUNOGLOBINĂ a vorbit în urmă cu câteva luni (VIDEO) Eveniment

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, miercuri, în debutul ședinței săptămânale de guvern despre declanșarea mecanismului european de protecție civilă din cauza lipsei de imunoglobulină. Prim-ministrul a promis că situația de criză va lua sfârșit, însă nu a reușit să pronunțe corect cuvântul ”imunoglobulină”. De nu mai puțin de șase ori, Dăncilă a pronunțat ”imunoglobină”. 

Dar Dăncilă nu e singura care a făcut această gafă. Tot de ”imunoglobină” a vorbit și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, la protestul din 5 noiembrie 2017. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

"Există imunoglobină, există imunoglobină, domnul ministru ne spune, asta acum 14 zile, săptămâna trecută am văzut părinți în fața ministerului care spun NU, nu există imunoglobină pentru copii", a declarat Voiculescu.

Citeşte mai multe despre:   Vlad Voiculescu,   Viorica Dancila,   imunoglobină,   imunoglobină