Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Seară de gală, în Aula Palatului Cantacuzino! „70 de ani într-un Centenar", un concert de muzică clasică intitulat (VIDEO)

Seară de gală, în Aula Palatului Cantacuzino! „70 de ani într-un Centenar", un concert de muzică clasică intitulat (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 04 Dec 2018, 12:27
Seară de gală, în Aula Palatului Cantacuzino! „70 de ani într-un Centenar", un concert de muzică clasică intitulat (VIDEO) Eveniment

Seară de gală, în Aula Palatului Cantacuzino! Un concert de muzică clasică intitulat „70 de ani într-un Centenar" a umplut sala cu invitați de onoare. Spectacolul a fost un moment cultural comun între Instituțiile din România și Israel pentru marcarea și promovarea valorilor comune.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„70 de ani într-un Centenar" a fost un spectacol organizat de Istitutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru romanii de pretutindeni, în parteneriat cu Academia de Muzică din Ierusalim și Universitatea Natională de Munică din București.

La eveniment au fost prezente și nume celebre din spațiul politic, cum ar fi Ecaterina Andronescu, Petre Roman sau Valeriu Zgonea.

După concert, muzicieniI au fost aplaudați minute în șir. Spectacolul s-a adresat românilor și publicului cunoscător, și a avut drept scop conștientizarea apartenenței la valorile spirituale ale României şi Israelului.