Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sebastian Ghiță, după ce procurorii au respins varianta de cauțiune propusă: Eu consider că am respectat legea. Procedurile nu sunt deloc clare în ceea ce privește modul, momentul în care aceasta cauțiune trebuie plătită (VIDEO)

Sebastian Ghiță, după ce procurorii au respins varianta de cauțiune propusă: Eu consider că am respectat legea. Procedurile nu sunt deloc clare în ceea ce privește modul, momentul în care aceasta cauțiune trebuie plătită (VIDEO)

Un articol de: - 18 Apr 2016, 12:29
Sebastian Ghiță, după ce procurorii au respins varianta de cauțiune propusă: Eu consider că am respectat legea. Procedurile nu sunt deloc clare în ceea ce privește modul, momentul în care aceasta cauțiune trebuie plătită (VIDEO) Eveniment

Probleme pentru Sebastian Ghiţă. Procurorii DNA au respins varianta de cauțiune propusă de acesta. Deputatul a depus garanţii imobiliare în contul sumei de 13 milioane de euro în dosarul în care acesta este acuzat de mai multe infracțiuni, între care șantaj, folosire de informații nedestinate publicității și dare de mită. DNA a luat această decizia ca urmare a unei evaluări făcute de un specialist. Decizia procurorilor va trebui confirmată de Înalta Curte de Casație și Justițe.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Sebastian Ghiță a declarat că din punctul său de vedere, a respectat legea și a precizat că procedurile privind plata cauțiunii nu sunt deloc clare.

Sebastian Ghiță, după ce procurorii au respins cauțiunea pe care a depus-o

”Eu consider că am respectat legea și m-am conformat condițiilor impuse de procurorii de la DNA Ploiești. Procedurile nu sunt deloc clare în ceea ce privește modul, momentul în care aceasta cauțiune trebuie și poate fi plătită. O să încerc să mă conformez cererilor dânșilor, chiar la modul mai strict, mai atent, la care dânșii au dorit să fac acest lucru. Sper să și reușesc pentru că lucrurile au o dimensiune considerabilă”, a declarat Ghiță.

”Trebuie să mă sfătuiesc cu avocații mei și să văd cum și în ce măsura mă pot înscrie în aceste condiții mai restrictive impuse de procurori. Nu pot să fac comentarii în afara faptului că mă voi sfătui cu avocații pentru a găsi o soluție legală și corectă pentru a îndeplini măsurile impuse de controlul judiciar pe cauțiune”, a mai spus Sebastian Ghiță.

Citeşte mai multe despre:   Sebastian Ghita,   DNA