Secretul măicuțelor, DEZVĂLUIT: De ce mâncarea de la mănăstire este mai gustoasă

Secretul măicuțelor, DEZVĂLUIT: De ce mâncarea de la mănăstire este mai gustoasă

Mâncarea gătită în mănăstiri este, întotdeauna,foarte gustoasă.

ȘOCANT: CUM ARATĂ DANIELA CRUDU ARSĂ CU ȚIGARA. E DEZBRĂCATĂ COMPLET, I SE VEDE CHIAR ȘI… (FOTOGRAFII NECENZURATE)

Mulți credincioși s-au întrebat care sunt ingredientele secrete folosite de călugari, însă răspunsul este unul neașteptat.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP! DETALII DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR (GALERIE FOTO)

Mai precis, la mănăstiri totul se gătește din produse naturale.

DUMNEZEULE, CE TRAGEDIE PENTRU MIRABELA DAUER! A FOST GĂSITĂ ÎNGROPATĂ SUB NĂMEȚII DE ZĂPADĂ! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN STARE DE ȘOC

Totodată, în perioada postului nu se folosește ulei.

“Și uleiul este tot o grasime, chiar dacă e vegetală”, explica părintele Arsenie.

Cu toate acestea, după perioada de post negru, călugării și călugărițele încep din nou să gătească mâncăruri deosebite, îmbinând rețete tradiționale, vechi de sute de ani, cu mâncărurile moderne.

Dincolo de credință, la mănăstire un lucru este cert: pentru bucătărie se folosesc doar produse naturale.

Astfel, călugării și maicile cultivă hectare întregi de legume pe care le conservă pentru anotimpul rece. Dacă au nevoie de unele alimente pe care nu le pot obține prin resurse proprii, mănăstirile fac schimb de produse, transmite7est.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe