Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sectorul 4 beneficiază de o clădire a Stării Civile complet renovată. VEZI cum arată (VIDEO)

Sectorul 4 beneficiază de o clădire a Stării Civile complet renovată. VEZI cum arată (VIDEO)

Un articol de: -
Eveniment

Ceremoniile de căsătorie din sectorul 4 al capitalei au, începand de astăzi, un nou ambient. Clădirea stării civile a fost renovată şi complet modernizată. Primarul sectorului 4 Cristian Popescu- Piedone a tăiat pamblica noii clădiri şi , înainte de a face primul pasul în interior, a cerut o icoana . Ca să aducă noroc tinerilor căsătoriţi. Costurile renovării au fost pe măsură: aproximativ 700 de mii de lei.

Clădirea a necesitat schimbări în special la nivelul acoperişului care dealtfel a adus şi cele mai mari costuri. A fost remediat tot parterul stării civile şi s-a introdus un sistem de termoizolare.Deasemenea mobilierul vechi a fost recondiţionat însă au fost aduse şi elemente noi de mobilier. Piesa de rezistentă a noii clădiri este uşa de la intrarea principală, o piesă unicat care a aparţinut unei familii înstărite.

Curtea exterioară deasemenea a fost complet renovată. Pavele noi, decor nou şi un foişor unde tinerii căsătoriţi vor ciocni un pahar de şampanie şi vor asculta muzică. Primarul sectorului 4 nu se opreşte însă aici. Va mai taia multe pamblici în perioada următoare.

Clădirea Stării Civile din sectorul 4 a fost renovată
Embed:


Citeşte mai multe despre:   cladire,   Piedone,   sectorul 4
 
 
 
Loading...