Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sectorul 5, în continuă dezvoltare și modernizare. Proiecte socio-economice, realizate prin fonduri europene nerambursabile (VIDEO)

Sectorul 5, în continuă dezvoltare și modernizare. Proiecte socio-economice, realizate prin fonduri europene nerambursabile (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 14 Feb 2020, 11:49
Eveniment

Primarul sectorului 5 va continua modernizarea comunității și mai ales a cartierului Ferentari. Daniel Florea ne-a declarat că toate proiectele începute în 2019 vor continua și în 2020, proiecte concentrate pe educație, siguranța în școli, asistență socială. Toate planurile sunt conform normelor europene, iar unele dintre ele au constituit chiar un model pt alte țări.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

“Sunt foarte multe proiecte pe care le-am realizat în domeniul educațional și al asistenței sociale. Am realizat baie publică, spălătorie socială, complex de recuperare pentru copiii cu dizabilități, suntem singurii care au dedicată, la Poliția Locală, pentru combaterea violenței în domeniul școlar, suntem singurii care au un program dedicat violenței în familie. Avem și un centru de zi pentru copiii din mediul defavorizat, unde circa 200 de copii servesc masa zilnic și desfășoară activități educative. Toți copiii care au media peste 8,50 primesc burse. În acest moment, peste 35% dintre copiii din sector primesc burse.

Pentru Ferentari am luat până acum circa 11 milioane de euro fonduri europene nerambursabile. Avem mai multe proiecte și am creat o acțiune locală împreună cu 23 de ONG-uri și cu mai multe persoane fizice cu experiență în domeniu pentru lucrul cu persoanele din mediul defavorizat.

Încercăm să implicăm societățile comerciale, oamenii care muncesc și locuiesc în Sectorul 5 pentru a veni în sprijinul acestor programe”, spune primarul Daniel Florea.

Citeşte mai multe despre:   Daniel Florea,   Primaria Sectorului 5
 
Loading...