Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ședința CSAT privind privatizarea CFR Marfă va avea loc vineri: Premierul Victor Ponta ar putea absenta

Ședința CSAT privind privatizarea CFR Marfă va avea loc vineri: Premierul Victor Ponta ar putea absenta

Un articol de: - 01 Aug 2013, 18:50
Ședința CSAT privind privatizarea CFR Marfă va avea loc vineri: Premierul Victor Ponta ar putea absenta Eveniment

Administrația Prezidențială a informat, joi, că ședința CSAT în care se va discuta despre privatizarea CFR Marfă va avea loc vineri, de la ora 11:00.

De asemenea, în comunicat se mai arată că dacă premierul Victor Ponta nu va fi putea fi prezent la ședință, Guvernul va fi reprezentat de vicepremierul Gabriel Oprea, care, însă, nu va avea drept de vot.

"Administrația Prezidențială informează că joi, 1 august a.c., la ora 17.05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Apărare a Țării (CSAT) a fost depusă o solicitarea a Guvernului României pentru convocarea unei ședințe a CSAT cu privire la Hotărârea de Guvern nr. 526 din 24 iulie 2013 pentru aprobarea condiţiilor principale ale contractului de vânzare de acţiuni între stat, prin Ministerul Transporturilor, în calitate de vânzător, şi Societatea Comercială Grup Feroviar Român S.A., în calitate de cumpărător, având ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui pachet de acţiuni, reprezentând 51% din capitalul social al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă „C.F.R. Marfă” - S.A.

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a decis convocarea de urgență a CSAT vineri, 2 august a.c., la ora 11.00.

În cazul în care prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor-Viorel Ponta, nu poate răspunde convocării la şedinţa CSAT este invitat, fără drept de vot, conform legii, domnul viceprim-ministru Gabriel Oprea", se arată în comunicat.

Citeşte mai multe despre:   presedinte,   Traian Basescu,   sedinta,   CSAT,   CFR Marfa