Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ședință cu scântei în cadrul Consiliului de Atestare a Titlurilor: Liviu Pop s-a contrat cu membrii comisiei pe tema plagiatului lui Ponta

Ședință cu scântei în cadrul Consiliului de Atestare a Titlurilor: Liviu Pop s-a contrat cu membrii comisiei pe tema plagiatului lui Ponta

Un articol de: - 05 Iul 2012, 14:22
Ședință cu scântei în cadrul Consiliului de Atestare a Titlurilor: Liviu Pop s-a contrat cu membrii comisiei pe tema plagiatului lui Ponta Eveniment

Membrii Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare au avut vineri parte de o vizită care a tulburat apele. În timp ce aceștia decideau că Victor Ponta a plagiat teza de doctorat, fostul ministru al Educației, Liviu Pop, și-a făcut apariția în mijlocul acestora, apelând la amenințări și discuții aprinse pentru a-și impune punctul de vedere.

„Am avut o discuţie absurdă cu Liviu Pop, nici nu ne-a fost clar ce ne-a cerut şi de ce a venit. Au fost reacţii emoţionale atunci. Îmi aduc aminte că i-am menţionat faptul că, de-a lungul carierei, am întâlnit toţi miniştri educaţiei din ultimii 30 de ani şi chiar şi pe cei din comunism şi că niciunul nu m-a făcut incompetent (aşa cum a procedat ministru Pop)”, a precizat Viorel Barbu unul din membri Consiliului şi membru al Academiei Române, pentru România Liberă.

Un alt membru al Consiliului a declarat sub protecția anonimatului că Barbu i-a reproșat lui Pop că l-a demis pe șeful Academiei Române, Ionel Haiduc, unul dintre membrii Comisiei.

„Prin decizia de dizolvare a Consiliului l-aţi demis pe şeful Academiei Române, Ionel Haiduc. Sper că nu aveţi de gând să desfiinţaţi şi Academia Română”, ar fi spus academicianul Viorel Barbu.

De asemenea, Viorel Barbu a precizat: „Asupra membrilor fostului Consiliul nu se pot face presiuni concrete deoarece "nu depindem de această funcţie şi nici la ameninţări nu cedăm."

Vezi AICI mai multe despre desființarea Consiliului.


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Liviu Pop,   sedinta,   amenintari,   plagiat