Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Târgovişte: Sediul poliţiei a ajuns PERICOL PUBLIC! Sala de examene auto stă să se PRĂBUŞEASCĂ peste candidaţi (FOTO, VIDEO)

Târgovişte: Sediul poliţiei a ajuns PERICOL PUBLIC! Sala de examene auto stă să se PRĂBUŞEASCĂ peste candidaţi (FOTO, VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 25 Oct 2018, 11:41
Târgovişte: Sediul poliţiei a ajuns PERICOL PUBLIC! Sala de examene auto stă să se PRĂBUŞEASCĂ peste candidaţi (FOTO, VIDEO) Foto: Ionuţ Moga via libertatea.ro Eveniment

Imagini halucinante din sediul Poliţiei Târgovişte. Clădirea a ajuns într-o stare deplorabilă, iar tavanul sălii în care se dau examenele auto riscă să se prăbuşească oricând.
Unul dintre candidaţii care au dat marţi examenul acolo a făcut câteva fotografii cu condiţiile insalubre şi spune că le-a realizat "cu acceptul agenților, care nu mai suportă condițiile de lucru!".

„Eu nici nu am vrut să intru acolo, am crezut că este o glumă proastă”, a spus Ionuţ Moga, cel care a făcut pozele, pentru libertatea.ro.
„Mai mult, săracul polițist îmi spunea să nu mă duc la baie, că probabil o să îmi fie teamă că nu voi mai scăpa de acolo”, a adăugat bărbatul.

(Foto: Ionuţ Moga via libertatea.ro)

"Dacă ultimul rând de bănci stă într-o rână, zugrăveala de pe tavan le poate cădea în orice moment oamenilor în cap, pereții au găuri mari în zonele geamurilor, geamuri susținute de câte o cărămidă, iar angajații sunt 'disperați'", a mai spus Moga, precizând: „Mai mult, polițistul mi-a spus că, la parter, unele birouri aveau pământ pe jos. Au făcut chetă oamenii și au pus parchet, dușumea”.

(Foto: Ionuţ Moga via libertatea.ro)

Poliția Târgoviște nu a oferit încă o reacţie privind această situaţie.

(Foto: Ionuţ Moga via libertatea.ro)

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

(Sursa video: libertatea.ro)
 


 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Târgoviște,   Stiri Târgoviște