Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Roxana Stroe, numită interimar în fruntea Agenției Naționale a Medicamentului: Ministrul Sănătății i-a cerut o metodologia de concurs pentru numirea de specialiști în funcții de conducere

Roxana Stroe, numită interimar în fruntea Agenției Naționale a Medicamentului: Ministrul Sănătății i-a cerut o metodologia de concurs pentru numirea de specialiști în funcții de conducere

Un articol de: Sebastian Pricop - 14 Ian 2020, 11:44
Roxana Stroe, numită interimar în fruntea Agenției Naționale a Medicamentului: Ministrul Sănătății i-a cerut o metodologia de concurs pentru numirea de specialiști în funcții de conducere Eveniment

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a numit-o pe Roxana Stroe în funcția de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România. Acesta va ocupa funcția cu caracater temporar până la organizarea concursului de ocupare a funcției de președinte sau revocare, conform legislației în vigoare.

Odată cu această numire, Costache i-a cerut acesteia să vină cu o metodologia de concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere ale acestei instituții să fie validată cu reputați  specialiști din domeniu.

Roxana Stroe este medic primar Farmacologie Clinică și lucrează în cadrul ANMDMR de la sfarsitul anului 2010. În prezent ocupă functia de coordonator al Directiei Farmacovigilentă și Managementul Riscului. Din 2014 este membru în Comitetul de Farmacovigilenta si Managementul Riscului al EMA, iar din martie 2019 membru altern al EMA Management Board.

Redăm mai jos integral comunicatul Ministerului Sănătății:

Victor Costache, ministrul Sănătății a numit-o astăzi pe doamna Roxana Stroe în funcția de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România.

Roxana Stroe va exercita această funcție cu caracter temporar, până la organizarea concursului de ocupare a funcției de președinte sau revocare, conform legislației în vigoare.

Pe perioada mandatului temporar, va avea în atribuții realizarea obiectivelor din domeniul de activitate al ANMDMR, dar și organizarea strategiei pentru desfășurarea în mod transparent și corect a concursurilor de președinte și vicepreședinte pentru această instituții.

Ministrul Sănătății i-a solicitat noului președinte ANMDMR ca metodologia de concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere ale acestei instituții să fie validată cu reputați  specialiști din domeniu.

Roxana Stroe este medic primar Farmacologie Clinică și lucrează în cadrul ANMDMR de la sfarsitul anului 2010. În prezent ocupă functia de coordonator al Directiei Farmacovigilentă și Managementul Riscului. Din 2014 este membru în Comitetul de Farmacovigilenta si Managementul Riscului al EMA, iar din martie 2019 membru altern al EMA Management Board.Adevărul despre soţul Andreei Esca: De ce Alexandre Eram a făcut o formă GRAVĂ de COVID-19