Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Șeful ASF, Mișu Negrițoiu, întâmpinat de protestatari la Cluj (VIDEO)
Exclusiv

Șeful ASF, Mișu Negrițoiu, întâmpinat de protestatari la Cluj (VIDEO)

Un articol de: - 09 Iul 2015, 19:56
Foto: B1 TV Eveniment

Mișu Negrițoiu, șeful ASF, a fost întâmpinat joi, la Cluj, de protestatari, care se trezesc în situația că nu mai primesc bani sau așteaptă luni întregi pentru a a recupera prejudiciul în cazul accidentelor auto, informează B1 TV.

Acesta se afla la o dezbatere privind piața asigurărilor, la care participau și principalii reprezentanți ai companiilor de asigurări.

Printre sloganurile protestarilor, se puteau citi mesaje precum ”Negrițoiu, demisia”, ”Negrițoiu, asasinul asigurărilor”, ”Stop abuzurilor din asigurări”.

Potrivit dezvăluirilor făcute în emisiunea ”X-Press”, difuzată la B1 TV și moderată de Sabin Orcan, Mișu Negrițoiu este în prezent acționar la patru firme, iar în perioada ianuarie-aprilie, a încasat de la ING suma de aproape un milion de lei.
Acesta nu și-a trecut în declarația de interese faptul că este administratorul a patru firme din Buzău.

Potrivit ultimei declarații de avere din luna iunie a 2014, Negrițoiu figura ca membru în asociații profesionale și/sau sindicale, mai precis în cinci astfel de asociații.

Datele Registrului Comerțului prezentate de Sabin Orcan arată faptul că șeful ASF este administrator la Greentech SA (recuperarea materialelor reciclabile sortate), Greenwee SA (demontarea mașinilor și echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor), Greenlamp reciclare SA (tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase), Greenfiber Internațional SA (fabricarea firelor sintetice și artificiale).

Pe data de 28.05.2012 a fost numit administrator la Greenwee Internațional și la Greenlamp Reciclare, iar mandatul expiră în 2016.

Acționarii celor patru firme sunt cam aceleași persoane, prin care taiwanezi și greci.

Șeful ASF, Mișu Negrițoiu, întâmpinat de protestatari la Cluj

Citeşte mai multe despre:   ASF
 
 
 
Loading...