Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Şeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, s-a vaccinat împotriva COVID-19

Şeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, s-a vaccinat împotriva COVID-19

Un articol de: George Lupu - 20 Ian 2021, 11:52
Şeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, s-a vaccinat împotriva COVID-19 Eveniment

Şeful Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, s-a vaccinat la unul din centrele de imunizare din Constanţa, unde personalul medical i-a administrat prima doză din vaccinul împotriva COVID-19.

„Sunt sigur că toţi vrem să ne recăpătăm libertatea de mişcare cât mai repede cu putinţă şi să revenim la o normalitate care să ne permită să ne desfăşurăm activitatea în condiţii optime. Pentru asta, însă, trebuie să facem un efort comun, iar acest efort comun, în prezent, constă în vaccinare. Încă de la debutul celei de-a doua etape de vaccinare, m-am programat pe platforma naţională, ceea ce le recomand tuturor celor care au înţeles rostul administrării unui vaccin şi cât de importantă este sănătatea noastră, a tuturor.

Celorlalţi le recomand în continuare să se informeze din surse oficiale şi să acţioneze întocmai. Stimaţi membri ai comunităţii, prin acest mesaj îmi doresc să vă fac să conştientizaţi că, atâta timp cât după o muncă intensă a atâtor cercetători, avem o armă numită vaccin cu care să luptăm împotriva virusului, responsabilitatea este de acum exclusiv a noastră pentru a ne întoarce la o viaţă normală”, a transmis, printr-un mesaj scris pe pagina de Facebook a Muftiatului, Muurat Iusuf.